Ένα νέο EP θα κυκλοφορήσει ο Βαγγέλης Κακουριώτης.

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης είναι έτοιμος να μας παρουσιάσει τη νέα του δισκογραφική δουλειά, ένα μοναδικό EP που θα αγαπηθεί πολύ και θα ακουστεί δυνατά.

Το EP θα έχει τίτλο «Εσύ» και θα κυκλοφορήσει από την Panik Records την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου.

Στο tracklist περιλαμβάνονται το δυναμικό single «Έχω Δικό Μου Θεό» και η επανεκτέλεση της επιτυχίας «Το Σ’ Αγαπώ» από το 2007, δύο τραγούδια που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, αγαπηθεί από το κοινό και ξεχωρίσει στις ραδιοφωνικές συχνότητες.

To «Έχω Δικό Μου Θεό» είναι ένα τραγούδι γεμάτο δυναμισμό και εκρηκτική ενέργεια. Τη μουσική και τους στίχους έγραψε η επιτυχημένη ομάδα δημιουργών ARCADE, που συγκροτείται από τους Παύλο Μανώλη, Diveno, Gabriel Russel και Αναστάσιο Ράμμο.

Το «Σ’ Αγαπώ», στο οποίο τη μουσική έχει υπογράψει ο Δημήτρης Κοργιαλάς και τους στίχους ο Θάνος Παπανικολάου, απέκτησε νέα πνοή μέσα από τη φρέσκια ενορχήστρωση επιμελήθηκαν οι ARCADE.

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης μας επιφυλάσσει δύο ακόμα μουσικές εκπλήξεις στο νέο EP που θα κυκλοφορήσει αυτήν την εβδομάδα, δύο νέα τραγούδια που θα έχουν αντίστοιχα τους τίτλους «Εσύ» και «Siciliana».

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο πολυτάλαντος και αγαπητός καλλιτέχνης συνεχίζει τις επιτυχημένες του εμφανίσεις στο «YTON the music show» δίπλα στον Νίκο Βέρτη.

Εκτός από τον Βαγγέλη Κακουριώτη, στο καλλιτεχνικό σχήμα συμμετέχουν επίσης η Κρυσταλλία, η Μορφούλα Ιακωβίδου, ο Χρήστος Ζώτος και η Χάρις Σάββα.

ΠΗΓΗ