Το πρώτο άλμπουμ του Σάκη Ρουβά μετά από 11 χρόνια.

Ο Σάκης Ρουβάς είναι… «στα καλύτερά του» και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τη νέα ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του με την υπογραφή του Φοίβου.

Λίγους μήνες μετά τη μεγάλη επιτυχία του «Υπεράνθρωπος», ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει με το ολοκαίνουργιου single «Πάρε Με Αγκαλιά».

Το «Πάρε Με Αγκαλιά» είναι μια ρυθμική και up-tempo ρούμπα με το πιο αισιόδοξο μήνυμα της χρονιάς, σε μια εποχή που όλοι έχουμε την ανάγκη να βλέπουμε τη φωτεινή πλευρά της ζωής.

Το τραγούδι μεταδίδεται αυτές τις μέρες αποκλειστικά σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς σε Ελλάδα και Κύπρο και θα κυκλοφορήσει στα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming την Παρασκευή 21 Μαΐου, ενώ είναι διαθέσιμο για pre-save στο Spotify εδώ.

Τόσο το «Υπεράνθρωπος» όσο και το «Πάρε Με Αγκαλιά» αναμένεται να συμπεριληφθούν στο ολοκληρωμένο άλμπουμ του Σάκη Ρουβά με την υπογραφή του συνθέτη των επιτυχιών Φοίβου που θα έχει τον τίτλο «Στα Καλύτερά Μου».

Το άλμπουμ «Στα Καλύτερά Μου» του Σάκη Ρουβά θα κυκλοφορήσει από τη Minos EMI, a Universal Music Company την Παρασκευή 28 Μαΐου.

Αυτή είναι μάλιστα η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του Σάκη Ρουβά μετά από 11 χρόνια και το άλμπουμ «Παράφορα» (2010).

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.ΠΗΓΗ