Έντεκα τραγούδια από τον YPO για τον YPO.

Ο YPO κάνει την ανατροπή και επιστρέφει με ολοκαίνουργιο άλμπουμ.

Είναι ο καλλιτέχνης που έφερε πρώτος το ραπ στην Ελλάδα και έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα δεκάδες συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας hip-hop σκηνής.

Δεκαεπτά χρόνια μετά το mixtape «Το Παιδί Του Δρόμου», ο επιτυχημένος ράπερ YPO αλλάζει τα δεδομένα παρουσιάζοντας το «Το Παιδί Του Δρόμου 2».

Είναι ένα άλμπουμ – αναδρομή στο παρελθόν του με το κάθε τραγούδι να αποτελεί σημείο αναφοράς της καλλιτεχνικής του πορείας.

«Intro», «O Zontanos Nekros», «Varna», «To Paidi Tou Dromou 2», «Parasita», «Sierra Maestra», «Ta Paidia Sti Geitonia», «808», «Gagarin», «Saranta Tria», «Outro»… έντεκα τραγούδια από τον YPO για τον YPO.

Ένα άλμπουμ γεμάτο εικόνες και έναν εντελώς διαφορετικό ήχο από ότι έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια από τον «μπαμπά της trap» στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι «Το Παιδί Του Δρόμου 2» είναι το δεύτερο άλμπουμ που κυκλοφορεί ο YPO σε διάστημα περίπου δέκα μηνών. Τον Μάρτιο του 2021 είχε προηγηθεί το «TESLA», το οποίο περιέχει 13 τραγούδια που ποικίλλουν στο μουσικό και στιχουργικό ύφος τους.

Το άλμπουμ «Το Παιδί Του Δρόμου 2» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Mad House Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ