Το νέο άλμπουμ της Marseaux περιλαμβάνει συνολικά 11 τραγούδια.

Το τρίτο προσωπικό άλμπουμ της Marseaux έχει τίτλο «Chica» και κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Πότε ηθοποιός, πότε χορεύτρια και πότε τραγουδίστρια, η Marseaux βρήκε την πραγματική της κλίση, που δεν ήταν άλλη από αυτή της pop star, όταν προσχώρησε στο σχήμα των WNCfam (Wednesday Night Cypher).

Αποτελώντας τη μοναδική κοπέλα του συγκροτήματος, δεν άργησε να ξεχωρίσει χάρη στο πηγαίο ταλέντο της, τις εντυπωσιακές φωνητικές της ερμηνείες, την άνεσή της επάνω στην σκηνή και φυσικά την αβίαστη ακτινοβολία της.

Ο πυρήνας οπαδών που δημιουργήθηκε, αποτελούμενος κατά μεγάλο μέρος από νεαρά κορίτσια, τις «chicas» όπως η ίδια τις αποκαλεί, την ακολουθεί πιστά σε συναυλίες και social media, γεγονός που αντανακλάται στο θόρυβο που δημιουργεί κάθε νέα κυκλοφορία της, είτε σόλο είτε ως συμμετέχουσα στο μουσικό συγκρότημα της καρδιάς της.

Η 20χρονη pop star αποδεικνύει με κάθε της βήμα πως το 2021 είναι αδιαμφισβήτητα η χρονιά της.

Τον Ιανουάριο η Marseaux συμμετείχε στο «Deja Vu» της Έλενας Παπαρίζου, ένα από τα μεγαλύτερα hits της χρονιάς, ενώ τον Μάιο μας κέρασε μια δροσιστική «Βότκα Βύσσινο» μέσα από το πρώτο single του άλμπουμ της, το οποίο την έφερε στις πρώτες θέσεις των trends στο YouTube, αλλά και στις δημοφιλέστερες editorial λίστες του Spotify.

Ακολούθησε το «Το Μεγαλύτερό Μου Λάθος» με τους DPans και GEO RVSD από το WNCFam, που μόνο «λάθος» δεν αποδείχθηκε αφού βρίσκεται ήδη στο Top 10 των τάσεων YouTube στο.

Η Marseaux κυκλοφορεί τώρα το ολοκληρωμένο άλμπουμ «Chica», που σημειώνει ήδη τεράστια επιτυχία στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Το άλμπουμ περιλαμβάνει συνολικά 11 τραγούδια, ανάμεσά τους τα δύο προηγούμενα singles αλλά και το bonus track «Μια Φορά Κι Έναν Καιρό», μια νέα ηχογράφηση του πρώτου τραγουδιού στο οποίο συμμετείχε η Marseaux ως μέλος των WNC.

Το φετινό καλοκαίρι η Marseaux θα πραγματοποιήσει live εμφανίσεις μαζί με τον Solmeister και το WNCFam σε όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα σε Αθήνα (08/07), Καβάλα (12/07), Θεσσαλονίκη (13/07), Πάτρα (16/07) και Ηράκλειο Κρήτης (23/07).

 

ΠΗΓΗ