Ετοιμαστείτε για ένα… «Cruel Summer Vol. 2».

Το δεύτερο προσωπικό άλμπουμ του DJ Stephan μόλις κυκλοφόρησε και είναι γεμάτο με επιτυχίες.

Περίπου ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ του, με τίτλο «Cruel Summer», ο δημοφιλής παραγωγός έχει συνδέσει το όνομά του με μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 2020, όπως το «Eros» με τους YPO και Sophia, το «Cruel Summer» με τους iLLEOo και Mad Clip, το «OKEY» με τον διεθνή Tyga, το «Selina» με τους Oge και Sophia και άλλα τραγούδια.

Ο DJ Stephan επιστρέφει με τη νέα δισκογραφική δουλειά του και είναι έτοιμος να ταράξει και το φετινό καλοκαίρι με τους ήχους του.

Το «Cruel Summer 2» περιλαμβάνει στο σύνολο 20 τραγούδια, με κάποια από αυτά να είναι ήδη γνωστά hits και να έχουν φτάσει στις κορυφαίες θέσεις στα trends του YouTube και στο Spotify.

Στο άλμπουμ θα συναντήσετε και το ολοκαίνουργιο καλοκαιρινό τραγούδι «Μαζί Σου» με τη συμμετοχή του YPO και της Sophia, με τον DJ Stephan να επαναλαμβάνει την άκρως επιτυχημένη συνταγή του «Eros», το οποίο αναδείχθηκε ως ένα από τα δημοφιλέστερα τραγούδια στην Ελλάδα για την προηγούμενη χρονιά.

Το «Cruel Summer 2» περιέχει επίσης εκρηκτικές συνεργασίες με δημοφιλείς καλλιτέχνες της ελληνικής pop και trap σκηνής όπως Κατερίνα Στικούδη, FY, Natasha Kay, MG, Lil Koni, Ivan Greko, Lil Barty, Richi και πολλούς άλλους.

Μεταξύ άλλων singles, προπομποί του «Cruel Summer 2» ήταν το «All In» με τους Κατερίνα Στικούδη και Lil PoP, το «Gucci, Cartier» με τους Ivan Greko και Dirty Harry και πιο προόσφατα το «Mirea» με τον Nore.

Το νέο άλμπουμ «Cruel Summer 2» του DJ Stephan κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Mad House Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Το tracklist του «Cruel Summer 2»

1. Μαζί Σου (με Ypo & Sophia)
2. Κακό Κάρμα (feat. FY & Dj Paco)
3. Mojito (feat. Efta & G-Kal)
4. Lonely (feat. Lil Koni & Natasha Kay)
5. Shorty (feat. Lil Barty)
6. Good Vibes (feat. Richi, TSE & Oge)
7. Mirea (feat. Nore )
8. TuTu (feat. Strat)
9. Best Seller (feat. Richi)
10. Ypoxthonios Interlude
11. Gucci, Cartier (feat. Ivan Greko & Dirty Harry)
12. Napoli (MG feat. DJ Stephan)
13. Outro (feat. Mike Bull)

Bonus Tracks

14. Καλημέρα Από Αμερική (με Michael Stathakis)
15. OKEY (με Mad Clip & Tyga)
16. XyZ (MG feat. DJ Stephan)
17. Tutti (feat. Lil PoP)
18. All In (με Κατερίνα Στικούδη & Lil PoP)
19. Περίπλοκα (Kim, Lil PoP & DJ Stephan)
20. PATEK (feat. Ivan Greko)

ΠΗΓΗ