Το video clip για το νέο τραγούδι του Δήμου Ανασταιάδη θίγει ζητήματα όπως ο πόλεμος, η μετανάστευση και η χειραφέτηση των γυναικών.

Ο Δήμος Αναστασιάδης παρουσιάζει το νέο του τραγούδι «Ένα Θέλω Μπορεί», που συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό μουσικό βίντεο με ιδιαίτερο νόημα.

Στο «Ένα Θέλω Μπορεί», ο ταλαντούχος καλλιτέχνης ντύνει ξανά με τη μουσική του και την ξεχωριστή φωνή του τους εμπνευσμένους στίχους της Ελεάνας Βραχάλη, συνεχίζοντας το σερί των επιτυχιών μετά το «Σ’ Αγαπάω Ακόμα».

Το «Ένα Θέλω Μπορεί» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα music video με ξεχωριστή αισθητική, όπως μας έχει συνηθίσει ο Δήμος Αναστασιάδης.

Το video, μέρος του οποίου γυρίστηκε στο Λος Άντζελες, θίγει μέσα από τη μουσική και το σενάριο μία σειρά από φλέγοντα ζητήματα, όπως ο πόλεμος, η μετανάστευση και η γυναικεία χειραφέτηση.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιάννης Παπαδάκος και συμμετέχει η Λιβανο-Αρμένια τραγουδίστρια Sarina Cross.

Την ίδια στιγμή, συνεχίζεται στα ελληνικά ραδιόφωνα η επιτυχία του τραγουδιού «Σ’ Αγαπάω Ακόμα» του Δήμου Αναστασιάδη, που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2022 και έχει συμπληρώσει 19 συνεχόμενες εβδομάδες παρουσίας στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart της MediaInspector.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Δήμος Αναστασιάδης ετοιμάζει τον νέο κύκλο των live εμφανίσεών του, μετά τις πολύμηνες επιτυχημένες εμφανίσεις του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το «Ένα Θέλω Μπορεί» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

ΠΗΓΗ