Έρχεται το νέο τραγούδι του Πέτρου Ιακωβίδη.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης είναι έτοιμος να συνεχίσει το σερί των επιτυχιών του.

Πιστός στο ραντεβού του με το κοινό, ο δημοφιλής τραγουδιστής και δημιουργός πρόκειται να υποδεχτεί τον Σεπτέμβριο με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι για το οποίο προβλέπεται ότι θα μείνει χαραγμένο σαν… «Τατουάζ».

«Τατουάζ» είναι και ο ευρηματικός τίτλος του νέου τραγουδιού που θα κυκλοφορήσει σύντομα ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Μία πρόγευση από το τραγούδι δίνει ένα σύντομο της διάρκειας λίγο δευτερολέπτων που δημοσιεύθηκε στο YouTube και στους λογαριασμούς του Πέτρου Ιακωβίδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το teaser αποτελείται από γρήγορες εναλλαγές πλάνων από διάφορες σκηνές του μουσικού βίντεο που θα συνοδεύσει οπτικά το «Τατουάζ».

Στα επιλεγμένα πλάνα ο Πέτρος Ιακωβίδης εμφανίζεται τόσο μόνος του στο περιβάλλον ενός στούντιο όσο και με μία παρτενέρ, μαζί με την οποία εμφανίζεται σε διάφορες τοποθεσίες της Αθήνας.

Παράλληλα, αποκαλύπτεται και ένα σύντομο δείγμα από το ίδιο το τραγούδι, για το οποίο δεν υπάρχει κανένα ίχνος αμφιβολίας ότι θα ακολουθήσει τα επιτυχημένα βήματα των προηγούμενων κυκλοφοριών του ταλαντούχου Πέτρου Ιακωβίδη.

Το «Τατουάζ» θα αποτελέσει το επόμενο τραγούδι του Πέτρου Ιακωβίδη μετά το αγαπημένο «Μου ‘Λειψες Πολύ» που ξεχώρισε στα ερτζιανά και την τεράστια επιτυχία «Μη Θυμώνεις», το οποίο κυκλοφόρησε τον κυριάρχησε για τρεις εβδομάδες συνολικά στην πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων στην Ελλάδα.

Ως ακούραστος δημιουργός, ο Πέτρος Ιακωβίδης έχει χτίσει το δικό του ήχο. Το «Τατουάζ» είναι γραμμένο από έναν καλλιτέχνη που ενδιαφέρεται μόνο για το τώρα και το πρώτο δείγμα κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Το νέο single «Τατουάζ» του Πέτρου Ιακωβίδη θα κυκλοφορήσει σύντομα από τη Minos EMI / Universal.ΠΗΓΗ