Η Νατάσσα Μποφίλιου σας προσκαλεί σε μία συναρπαστική σειρά συναυλιών.

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος ταξιδεύουν αυτό το καλοκαίρι την «Εποχή του Θερισμού» σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η «Εποχή του Θερισμού», η νέα παράσταση της πλέον καταξιωμένης δημιουργικής ομάδας της ελληνικής μουσικής, παρουσιάζεται για πρώτη φορά ζωντανά μπροστά στο κοινό, ύστερα από το δύσκολο χειμώνα που προηγήθηκε.

Η παράσταση είναι βασισμένη στον τελευταίο ομότιτλο δίσκο της Νατάσσας Μποφίλιου, του Θέμη Καραμουρατίδη και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση και θεωρήθηκε το καλύτερο έργο τους έως τώρα

Τα καινούργια και πολυαναμενόμενα τραγούδια τους, ήρθαν με φόρα για να μεταφέρουν το φως, τη λάμψη και την αισιοδοξία τους αλλά ταυτόχρονα και το ρεαλισμό και τα κοινωνικοπολιτικά μηνύματά τους σε μία παράξενη και σκοτεινή εποχή.

Και με όλη τη χαρά και την ανυπομονησία της επιστροφής στις live εμφανίσεις, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος σας προσκαλούν σε μία συναρπαστική σειρά συναυλιών, από εκείνες που μας έλειψαν πολύ, με τα νέα τραγούδια τους αλλά και τις μεγάλες επιτυχίες τους, ζωντανά σε όλη την Ελλάδα.

Η αρχή της περιοδείας έγινε με τρεις δυναμικές συναυλίες στην Λεμεσό (15/06), στη Λευκωσία (16/06) και τη Λάρνακα (18/06) της Κύπρου.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Θέμης Καραμουρατίδης (πιάνο), Άρης Ζέρβας (τσέλο), Γιώργος Μπουλντής (κοντραμπάσο, ηλεκτρικό μπάσο, synth bass), Λάμπης Κουντορόγιαννης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Γιώργος Καρδιανός (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Μανώλης Γιαννίκιος (τύμπανα), Γιώργος Κάστανος (σαξόφωνο, κλαρινέτο).

Το πρόγραμμα της περιοδείας «Η Εποχή του Θερισμού»

30 Ιουνίου
Πειραιάς – Βεάκειο Θέατρο

4 Ιουλίου
Σητεία Κρήτης – Ενιαίο Γενικό Λύκειο

5 Ιουλίου
Ηράκλειο Κρήτης – ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. (Πρώην ΤΕΙ)

7 Ιουλίου
Χανιά – Θέατρο Ανατολικής Τάφρου

30 Ιουλίου
Πάτρα – Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας
Εργοστάσιο Τέχνης »Θάνος Μικρούτσικος»
Συμμετέχει Η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων »Θανάσης Τσιπινάκης»

19 Αυγούστου
Άνδρος – 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου
Ανοιχτό Θέατρο Χωράς Άνδρου

22 Αυγούστου: Δωδώνη – Φεστιβάλ Δωδώνης
Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης

1 Σεπτεμβρίου
Θεσσαλονίκη – Φράγμα Θέρμης

8 Σεπτεμβρίου
Αθήνα – Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

20 Σεπτεμβρίου
Ελευσίνα – Φεστιβάλ Αισχύλεια
Παλαιό Ελαιουργείο

* Το πρόγραμμα της περιοδείας θα εμπλουτιστεί με νέες συναυλίες για τις οποίες θα υπάρξει ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ