Ένα λιτό, δωρικό και κινηματογραφικό video clip στα απομεινάρια της τραγωδίας στο Μάτι.

Το νέο single της Αλεξάνδρας Κόνιακ ακουμπά στην παράδοση, με έναν ήχο πολύ επίκαιρο και τη γνώριμη ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει τη μέχρι τώρα δισκογραφία της.

Ο χρόνος που πέρασε σίγουρα ευνόησε την ενδοσκόπηση και την εσωστρέφεια.

Αυτές οι διαθέσεις φαίνεται να επικρατούν στο «Μόνο Εσένα», χωρίς να λείπουν οι νότες αισιοδοξίας και λύτρωσης που πάντα αποζητά η ψυχή μας.

Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο Χρίστος Σερενές.

Το video clip που συνοδεύει το «Μόνο Εσένα», λιτό, δωρικό και κινηματογραφικό, φέρει την υπογραφή και τη μοναδική αισθητική της Ελένης Αγγελοπούλου, παίρνει αποστάσεις από τις γρήγορες εικόνες εντυπωσιασμού που επικρατούν τα τελευταία χρόνια και μας θυμίζει τη γεμάτη περιεχόμενο και καθηλωτική «αγγελοπουλική» ματιά.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο Μάτι Αττικής, εκεί όπου τον Ιούλιο του 2018 έχασαν τη ζωή τους 102 συνάνθρωποί μας και δεκάδες άλλοι είδαν τις περιουσίες τους να χάνονται μέσα σε λίγα λεπτά.

Η συγκίνηση και το δέος που ένιωσε το συνεργείο, θα τους συνοδεύει για πάντα και αυτός είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής. Ευχόμαστε να μην ξαναζήσει ο τόπος μας τέτοια τραγωδία και να μη χάσει ποτέ κανείς άλλος τους αγαπημένους του τόσο άδικα.

Το νέο single της Αλεξάνδρας Κόνιακ με τίτλο «Μόνο Εσένα» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ