Ο Bloody Hawk προλογίζει με το music video για το «Daewoo 3» την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του «Τίμημα».

Το «Daewoo 3» τρέχει με τη μηχανή του σε πλήρη ισχύ προς το νέο άλμπουμ «Τίμημα» του Bloody Hawk.

Ήταν τα σκληρά, αγανακτισμένα raps του «Daewoo» και η – από τότε υποσχόμενη- στιχουργική και εκτελεστική δεινότητα του Bloody Hawk, που σχημάτισαν μεταξύ άλλων τον ηχητικό πυρήνα του ντεμπούτο studio album «Κομπλεξικό» (2017), εκείνου που έφερε τα πρώτα ρίγη στην εγχώρια hip-hop σκηνή, προφητεύοντας την αναρρίχησή του δημιουργού του στην κορυφή του εγχώριου μουσικού στερεώματος.

Το κατασταλαγμένα αυτοπροσδιοριστικό «Daewoo 2» φέροντας τη σφραγίδα του πλέον αναγνωρίσιμου στυλ του καλλιτέχνη, δεν άφησε απωθημένο για απωθημένο ανείπωτο, σε έναν καταραμένο rap οργασμό που επισφράγισε την επιτυχία του εξαιρετικού άλμπουμ «1 Ευρώ» (2019), αυτού που θεωρήθηκε από κοινό και κριτικούς, ένα αψεγάδιαστο δείγμα σύγχρονης street ποίησης, γεμίζοντας μεγάλους και μεγαλύτερους συναυλιακούς χώρους για την έλευση του νέου μεγάλου ραπ ονόματος.

Το ραδιοφωνικό sample στην εισαγωγή του φρέσκου «Daewoo 3» σου επισημαίνει τρόπον τινά πως εδώ έχεις να κάνεις με έναν παλιό γνώριμο, λίγα δευτερόλεπτα πριν το νέο πόνημα του ράπερ από την Ξάνθη σε χτυπήσει στο πρόσωπο όπως η στυγνή πραγματικότητα που πραγματεύεται στα τραγούδια του.

Το single έφτασε κατευθείαν στο Νο. 1 του chart του Spotify για την Ελλάδα, με το music video για το «Daewoo 3», σε σκηνοθεσία του Φώτη Γεωργιάδη, να μπαίνει από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του κατευθείαν στις πρώτες θέσεις των τάσεων του YouTube στη χώρα.

Πλέον ώριμος, σμιλευμένος στον δρόμο και τις μουσικές σκηνές ανά την επικράτεια, ο Bloody Hawk προλογίζει υπέρ του δέοντος ευοίωνα την κυκλοφορία του επερχόμενου άλμπουμ του «Τίμημα», παραδίδοντας κουπλέ – φωτιά και ένα από τα από τα πιο stadium-friendly ρεφρέν της δισκογραφίας του, που «κοιτάει στα μάτια» sing-alongs-σταθμούς όπως τα «Μη Σταματάς» και «Δαχτυλίδι».

Ο δρόμος για το επόμενο μεγάλο βήμα είναι και πάλι ανοιχτός.

Το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον της ελληνικής ραπ, γίνονται ένα και ανακατεμένα μέσα σε μια μαρμίτα με το πλέον πλούσιο επιρροών και ερεθισμάτων, αλλά γοητευτικά ακατέργαστο style του Bloody Hawk, μοιάζουν να είναι η θεμελιώδης συνταγή, ενός δισκογραφικού εγχειρήματος που περιμέναμε όσο λίγα, σε μια εποχή που το έχουμε ανάγκη όσο τίποτα.

Το άλμπουμ «Τίμημα» θα κυκλοφορήσει από τη Minos EMI, a Universal Music Company την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου και τώρα πια το ξέρουν όλοι: Ο BloodyHawk έχει τη φωτιά.

ΠΗΓΗ