Το «Box Athens» φιλοξενεί για έκτη χρονιά τις ΜΕΛΙSSES – Μαζί τους για ακόμα μία σεζόν η Τάμτα.

Οι ΜΕΛΙSSES επέστρεψαν στο «Box Athens» για έκτη συνεχόμενη χρονιά επιτυχίας, δημιουργώντας και πάλι τον απόλυτο live clubbing προορισμό.

Το κορυφαίο συγκρότημα ξεσηκώνει το κοινό όπως μόνο εκείνο ξέρει, παρουσιάζοντας ένα super πρόγραμμα γεμάτο με όλα τα κορυφαία τραγούδια των δώδεκα ετών της πορείας του, που έχουν κατακτήσει τις καρδιές του κοινού και την κορυφή του airplay chart και μετρούν πάνω από 320 εκατομμύρια views στο YouTube, καθώς κι άλλα αγαπημένα τραγούδια.

Μαζί τους, για ακόμα μία χρονιά, η πάντα ανατρεπτική Τάμτα, με τη μοναδική σκηνική παρουσία και τις ξεχωριστές ερμηνείες της.

Μετά την τεράστια επιτυχία των πρώτων εμφανίσεων, οι ΜΕΛΙSSES και η Τάμτα αποφάσισαν, εκτός από την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 1 Ιανουαρίου, να πραγματοποιήσουν ακόμα ένα εκρηκτικό party στο «Box Athens» την Κυριακή 2 Ιανουαρίου (ώρα έναρξης στις 22:00).

Τη δική τους πινελιά στο πρόγραμμα του «Box Athens» βάζουν οι Kid Young και Natasha Kay.

Παράλληλα, οι ΜΕΛΙSSES ετοιμάζονται να μας ξεσηκώσουν και μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, καθώς θα τραγουδήσουν στο μεγάλο τελικό του «Just The 2 Of Us», που θα προβληθεί στον Alpha το βράδυ του Σαββάτου της Πρωτοχρονιάς.

Το εντυπωσιακό τους show θα περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους, μεταξύ των οποίων και το πρόσφατο «Αν» του Χρήστου Μάστορα, που βρίσκεται σταθερά στο Top 10 του ραδιοφωνικού airplay και σκαρφάλωσε αμέσως στις πρώτες θέσεις των τάσεων του YouTube, όπου συγκέντρωσε πάνω από 1 εκατομμύριο views μέσα σε λίγες ημέρες.

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ