Το music video εξιστορεί το τέλος μίας σχέσης.

Ο Ηλίας Βρεττός μεταφέρει στις οθόνες μας το νέο τραγούδι του «Καλά Πήγε Αυτό» μέσα από ένα music video που συναρπάζει.

Ο επιτυχημένος και αγαπημένος τραγουδιστής μας παρασύρει για ακόμα μια φορά με ένα δυναμικό τραγούδι που θα γίνει σύνθημα.

Το «Καλά Πήγε Αυτό» είναι το επόμενο τραγούδι που κυκλοφορεί ο Ηλίας Βρεττός μετά την επιτυχία της διασκευής της στο διαχρονικό τραγούδι «Φύσηξε Έρωτας Βοριάς» της δεκαετίας του 1990.

Το «Φύσηξε Έρωτας Βοριάς» με την ερμηνεία του Ηλία Βρεττού, το οποίο συμπεριλήφθηκε στο ψηφιακό άλμπουμ «Από Το Χθες Στο Σήμερα» που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2021 και περιείχε τις διασκευής οκτώ αγαπημένων τραγουδιών, ανέβηκε στο Top 5 τόσο του Μικτού όσο και του Ελληνικού Airplay Chart.

Το «Καλά Πήγε Αυτό» είναι ένα δυναμικό τραγούδι που αγαπήθηκε από το κοινό και έγινε σύνθημα από την πρώτη στιγμή, ενώ ήδη ξεχωρίζει στις ραδιοφωνικές συχνότητες.

Τη μουσική υπογράφει ο Χρήστος Σαντικάι ενώ οι στίχοι ανήκουν στον Γρηγόρη Βαξαβανέλη.

Το music video για το τραγούδι που σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος εξιστορεί το τέλος μίας σχέσης, με τον Ηλία Βρεττό να παραδέχεται ότι… «Καλά Πήγε Αυτό».

«Πώς τα κάναμε έτσι μωρό μου τι ζούμε και από τις ιστορίες σου λείπω εγώ, δεν υπάρχει περίπτωση πια να τα βρούμε, γιατί δεν θα αλλάξεις ποτέ σου μυαλό… Πώς τα κάναμε έτσι μωρό μου τι ζούμε, ότι δεν έχεις κάψει το καίω εγώ και μαζί ούτε πέντε λεπτά δεν μπορούμε, κατά λάθος τα είπαμε τα “σ’ αγαπώ”, καλά πήγε αυτό…», τραγουδά.

Το «Καλά Πήγε Αυτό» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

ΠΗΓΗ