«Οι Νύχτες Οι Μοναχικές Μου» αποκτούν άλλο χρώμα με τη Μαλού.

Η Μαλού παρουσιάζει το music video για το νέο τραγούδι της «Οι Νύχτες Οι Μοναχικές Μου».

Το single «Οι Νύχτες Οι Μοναχικές Μου» φέρει την υπογραφή του Νίκου Απέργη στη μουσική, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αποτελεί πηγή έμπνευσης μεγάλων επιτυχιών, ενώ στους στίχους συναντάμε τον καταξιωμένο Αλέξανδρο Ελευθεριάδη.

Η Μαλού, η τραγουδίστρια – φαινόμενο με τις εκατομμύρια προβολές στο YouTube, έρχεται να μας παρουσιάσει το σύνθημα της φετινής άνοιξης.

Διαφήμιση

Με τη μοναδική ερμηνεία της Μαλού και τους ξεχωριστούς στίχους του, είναι σίγουρο ότι το «Οι Νύχτες Οι Μοναχικές Μου» θα αγαπηθεί.

«Τις νύχτες τις μοναχικές μου, έλα και πες μου / Δύσκολα βράδια μακριά μου αν περνάς / Τώρα που ο χρόνος τελειώνει, τι μας ενώνει / Αν με θυμάσαι όπως και ’γω κι αν μ’ αγαπάς…»

Το φωτογραφικό music video για το single «Οι Νύχτες Οι Μοναχικές Μου» υπογράφει ο μετρ του είδους Γιάννης Παπαδάκος, με τη Μαλού να εντυπωσιάζει σε μία σειρά από high-fashion looks.

Το music video γυρίστηκε στον ατμοσφαιρικό χώρο του «Cabaret», όπου κάθε Σάββατο και Κυριακή η Μαλού μαζί με τον Νίκο Απέργη ξεσηκώνουν το κοινό με τις επιτυχίες τους.

Το «Οι Νύχτες Οι Μοναχικές Μου» είναι το πρώτο προσωπικό τραγούδι της Μαλού μετά από δυόμισι χρόνια και έρχεται λίγους μήνες μετά την επιτυχημένη συνεργασία της με τον Νίκο Απέργη στο single «Πόσο – Πόσο».

Η Μαλού εγκαινιάζει με το τραγούδι «Οι Νύχτες Οι Μοναχικές Μου» τη συνεργασία της με τη  νέα δισκογραφική στέγη της, Heaven Music.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.ΠΗΓΗ