Η σύμπραξη του του Rack και του Saske στόχευσε σε μία επιτυχία διαχρονική και όχι απλά καλοκαιρινή.

Το «Nasa» του Rack και του Saske, η μεγάλη μουσική επιτυχία του 2021 στην Ελλάδα, σημειώνει ακόμα ένα ορόσημο.

Όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του Ιουνίου του 2021 η δεύτερη κατά σειρά συνεργασία των δυο rappers, όλα προμήνυαν πως η απήχηση της στο ελληνικό κοινό θα είναι ιστορική. Πρόβλεψη που γρήγορα επαληθεύτηκε.

Το «Nasa» το οποίο είχε ήδη αγαπηθεί από τους χρήστες του ελληνικού TikTok πριν καν κυκλοφορήσει, έσπασε σε λιγότερο από οκτώ μήνες το φράγμα των 10 εκατομμυρίων streams από την Ελλάδα και απέσπασε ακόμα μία διάκριση, με την IFPI να επιβεβαιώνει ότι είναι πλέον διαμαντένιο.

Παράλληλα, το «Nasa» έχει προβληθεί πάνω από 21 εκατομμύρια φορές στο YouTube.

Μια ακόμα απόδειξη ότι η σύμπραξη του του Rack και του Saske στόχευσε σε μία επιτυχία διαχρονική και όχι απλά καλοκαιρινή.

Μετά το «Caliente» του Mente Fuerte, το «Nasa» καταφέρνει να γίνει το δεύτερο ελληνικό διαμαντένιο single, ανταμείβοντας με τον καλύτερο τρόπο την σκληρή δουλεία των Rack και Saske, της ομάδας Beyond, των εταιρειών Barcode Entertainment και Offbeat Records, της Stay Independent που ανέλαβε τη διανομή και το marketing του single και φυσικά όλων των υπολοίπων συντελεστών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Nasa» του Rack και του Saske ήταν το τραγούδι με τα περισσότερα streams στο Spotify στην Ελλάδα το 2021.

Στην τέταρτη θέση της λίστας με τα δημοφιλέστερα τραγούδια στην Ελλάδα στη δημοφιλή υπηρεσία streaming την προηγούμενη χρονιά ήταν η πρώτη μουσική συνάντηση του Rack και του Saske στο επίσης επιτυχημένο «Δοκίμασέ Τον», το οποίο αυτή τη στιγμή διαθέτει πάνω από 6,5 εκατομμύρια streams.

ΠΗΓΗ