Μία κατάθεση ψυχής από τον Bloody Hawk.

Ο Bloody Hawk εντυπωσιάζει, για ακόμα μία φορά, με το μουσικό βίντεο για το τραγούδι «Ρίσκο», που βρίσκεται από τις πρώτες ώρες της κυκλοφορίας του στις τάσεις του YouTube.

Μπροστά σε όλα όσα συμβαίνουν, ο Bloody Hawk απευθύνεται «κατάματα» μέσα από τους στίχους του σε όλους εμάς.

Δείτε το ανατριχιαστικό μουσικό βίντεο για το τραγούδι «Ρίσκο», που αποτελεί αδιαμφισβήτητα μία κατάθεση ψυχής του επιτυχημένου ράπερ. Ένα βίντεο που κάποιος θα μπορούσε να χαρακτηρίσει ως μία «γερή» αφύπνιση της συνείδησής μας.

Το «Ρίσκο» συμπεριλαμβάνεται στο επιτυχημένο άλμπουμ «Τίμημα» του Bloody Hawk που κυκλοφόρησε στα τέλη του 2021.

Πλέον ώριμος, σμιλεμένος στον δρόμο και τις μουσικές σκηνές ανά την επικράτεια, ο Bloody Hawk παραδίδει μαθήματα ζωής μέσα από το άλμπουμ «Τίμημα».

Το νέο δισκογραφικό πόνημα του ράπερ από την Ξάνθη σε χτυπάει στο πρόσωπο όπως η στυγνή πραγματικότητα που πραγματεύεται στα τραγούδια του.

Πότε εσωστρεφής και συναισθηματικός, κατά τις επιταγές του παρελθόντος του και πότε πιο εξωστρεφής και stadium-friendly, μα πάντα λυρικός και σκληρά ρεαλιστικός, ο Bloody Hawk παρουσιάζεται στο «Τίμημα» με υπερτονισμένες όλες τις ποιότητες που αγαπήσαμε στο rap του μέχρι σήμερα, πιο έτοιμος από ποτέ για το επόμενο μεγάλο βήμα.

Ένα παιδί της διπλανής πόρτας, ένας ράπερ της παλιάς σχολής, πιο φρέσκος, επίκαιρος, γοητευτικά ακατέργαστος και γλυκά εθιστικός από οτιδήποτε άλλο γέννησε η ομολογουμένως υπέρμετρα γόνιμη εγχώρια hip hop σκηνή.

Ένα δισκογραφικό εγχείρημα που περιμέναμε όσο λίγα, σε μία εποχή που το έχουμε ανάγκη όσο τίποτα.

Το single «Ρίσκο» και το άλμπουμ «Τίμημα» του Bloody Hawk κυκλοφορούν σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ