Το «Κανένας Μόνος» μας αφήνει να ανακαλύψουμε έναν ξεχωριστό αλλά πάντα αυθεντικό Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μεταφέρει στις οθόνες μας το νέο τραγούδι του με τίτλο «Κανένας Μόνος».

Με κεκτημένη ταχύτητα μετά από δύο συνεχόμενες μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες, ο καταξιωμένος τραγουδιστής και δημιουργός επιστρέφει με ένα νέο τραγούδι για να βεβαιωθεί ότι αυτό το καλοκαίρι δεν θα μείνει «Κανένας Μόνος».

Το «Κανένας Μόνος» διαδέχεται για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη το «Χορεύω», που βρέθηκε για δέκα συνεχόμενες εβδομάδες στην πρώτη θέση του Ελληνικού Airplay Chart και μετρά πάνω από 13,8 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και το «Μην Αργείς», που έχει ανέβει στο No. 4 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων.

Τη μουσική του «Κανένας Μόνος» έχουν γράψει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και ο Κωνσταντίνος Παντζής ενώ οι στίχοι ανήκουν στην Ελεάνα Βραχάλη, η ίδια δημιουργική ομάδα που έχει βάλει τη σφραγίδα της και στο «Μην Αργείς».

Αυτό είναι το δεύτερο συνεχόμενο τραγούδι που κυκλοφορεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετά την επανασύνδεσή του με την Ελεάνα Βραχάλη, μαζί με την οποία έγραψε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του.

Το «Κανένας Μόνος» μας εισάγει σε διαφορετική ατμόσφαιρα και μας παρασύρει σε μέρη μοναδικά, αφήνοντάς μας να ανακαλύψουμε έναν ξεχωριστό αλλά πάντα αυθεντικό Μιχάλη Χατζηγιάννη, που παραμένει μία από τις λίγες περιπτώσεις ατόφιων καλλιτεχνών.

Το πανέμορφο video clip που συνοδεύει το «Κανένας Μόνος» γυρίστηκε στον υπέροχο χώρο της Λίμνης Βουλιαγμένης μια ηλιόλουστη ημέρα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

Το νέο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη με τίτλο «Κανένας Μόνος» κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ