Ο Γιάννης Αρβανιτίδης δηλώνει «Τρελός Για Σένα».

Ο Γιάννης Αρβανιτίδης γίνεται «Τρελός Για Σένα» μέσα από το νέο τραγούδι του που θα κυκλοφορήσει από την Panik Platinum σε λίγες ημέρες.

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν φωτογραφίες από τα γυρίσματα του music video, όπου ο ταλαντούχος τραγουδιστής μαγνητίζει τα βλέμματα.

Το «Τρελός Για Σένα» είναι ένα δυναμικό λαϊκό κομμάτι, που υπογράφουν ο Μάριος Ψιμόπουλος στη μουσική και η Εύη Δρούτσα στους στίχους, δύο δημιουργοί που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες.

Τα γυρίσματα του music video έγιναν πριν από λίγες ημέρες, σε περιοχές της Αττικής, με τη τη σκηνοθεσία του Alex Κωνσταντινίδη, με τον πολλά υποσχόμενο και γοητευτικό τραγουδιστή να μας μεταφέρει τα συναισθήματα ενός πολύ ερωτευμένου άνδρα.

Το «Τρελός Για Σένα» είναι το δεύτερο τραγούδι του Γιάννη Αρβανιτίδη, ο οποίος συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από το «House of Fame» και κυκλοφορεί μετά το επιτυχημένο δισκογραφικό ντεμπούτο του με το single «Όλα Είναι Στο Μυαλό Σου».

Παράλληλα, αυτή τη στιγμή ο νεαρός καλλιτέχνης ετοιμάζεται για τις εμφανίσεις του στο πλευρό της Πάολα και του Στέλιου Ρόκκου στην Αθήνα.

Το «Τρελός Για Σένα», το οποίο αυτές τις μέρες μεταδίδεται από επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα, θα κυκλοφορήσει μαζί με το music video που το συνοδεύει την Πέμπτη 10 Μαρτίου.

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ