Δείτε φωτογραφικό υλικό από τη συνεργασία του Dj Stephan με την Έλενα Τσαγκρινού που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες.

Ο Dj Stephan και η Έλενα Τσαγκρινού ετοιμάζονται να μας χαρίσουν ένα μοναδικό ντουέτο με τίτλο «Epafi», που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες, μαζί με music video, από την Panik Records.

Ο δημοφιλής παραγωγός Dj Stephan έχει κυκλοφορήσει προσωπικά hit singles, έχει κάνει επιτυχημένες συνεργασίες και έχει συνδέσει το όνομά του με μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

Αυτή τη φορά συνεργάζεται με την ταλαντούχα τραγουδίστρια Έλενα Τσαγκρινού, η οποία μάγεψε και εκτός συνόρων μέσα από τη συμμετοχή της στον περσινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision και το αποτέλεσμα της μουσικής συνάντησής του προβλέπεται να είναι εκρηκτικό.

Τα γυρίσματα του music video, το οποίο εξιστορεί με διαφορετικό τρόπο την ιστορία ενός έρωτα, έγιναν πριν από λίγες ημέρες σε διάφορες τοποθεσίες της Αττικής με τη σκηνοθεσία του George Mpenioudakis.

Το «Εpafi», σε μουσική Nore και στίχους Dj Stephan, θα κυκλοφορήσει σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου.

To music video για τη συνεργασία του Dj Stephan και της Έλενας Τσαγκρινού θα αποκαλυφθεί μία ημέρα μετά, το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου.

Αυτή θα είναι η δεύτερη κυκλοφορία της Έλενας Τσαγκρινού σε χρονικό διάστημα περίπου έξι εβδομάδων. Στα τέλη του Δεκεμβρίου, έδωσε ρυθμό και φωνή στα «Σαββατόβραδα» με το ομότιτλο τραγούδι της, το οποίο παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο MadWalk 2021 by Serkova Crystal Pure.

Από την άλλη πλευρά, ο Dj Stephan ολοκλήρωσε το 2021 ενώνοντας τις δυνάμεις τους με τον Mc Daddy συνεργάζονται στο εκρηκτικό single «Amor».

Φωτογραφίες

Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Μανωλάς @manolasphotography

ΠΗΓΗ