Το single «Δεν Είναι Αγάπη Αυτό» έρχεται την Πέμπτη 2 Ιουνίου.

Η Μελίνα Ασλανίδου είναι έτοιμη να μας μαγέψει με ακόμα ένα τραγούδι από τη δισκογραφική συνεργασία της με τον Γιώργο Θεοφάνους, που θα έχει τον τίτλο «Δεν Είναι Αγάπη Αυτό».

Το «Δεν Είναι Αγάπη Αυτό» είναι ένα γεμάτο συναίσθημα χασάπικο, σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και σε στίχους της Ελεάνας Βραχάλη.

Το νέο single της Μελίνας Ασλανίδου θα συνοδεύεται από music video που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στα Χανιά της Κρήτης, με τη σκηνοθεσία του Γιώργου Πανταζή.

Με φόντο τα γραφικά και όμορφα στενά της Παλιάς Πόλης των Χανίων και το ενετικό λιμάνι με τον εντυπωσιακό φάρο, η Μελίνα Ασλανίδου πρωταγωνιστεί σε μία ιδιαίτερη ερωτική ιστορία που συναρπάζει.

Το «Δεν Είναι Αγάπη Αυτό» θα κυκλοφορήσει από την Panik Records την Πέμπτη 2 Ιουνίου, μαζί με το EP «Η Μελίνα Ασλανίδου Τραγουδάει Γιώργο Θεοφάνους», τη δισκογραφική σύμπραξη της σπουδαίας ερμηνεύτριας με τον καταξιωμένο δημιουργό.

Η συνεργασία της Μελίνας Ασλανίδου και του Γιώργου Θεοφάνους ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2020 με το τρυφερό τραγούδι «Γεια Σου» που δημιουργήθηκε στην καραντίνα και τον Ιούνιο της ίδιος χρονιάς ακολούθησε το δυναμικό «Δε Βάζεις Μυαλό».

Τον Μάρτιο του 2021 κυκλοφόρησε το «Φτάνει Και Περισσεύει», ένα ντουέτο με τη Γλυκερία, ενώ τον Νοέμβριο του 2021, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Γιώργος Θεοφάνους έστειλαν με το τραγούδι «Ζω Τη Ζωή» μήνυμα ευαισθητοποίησης για τον διαβήτη.

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ