«Η αγάπη δέντρο και καρπός της ο σασμός…»

Η Panik Oxygen παρουσιάζει σε CD το πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό soundtrack των τελευταίων ετών, το «Σασμός», σε μουσική του Νίκου Τερζή και στίχους του Γιάννη Κότσιρα, τα τραγούδια του οποίου ερμηνεύουν καταξιωμένοι ερμηνευτές.

Οι εξαιρετικές μουσικές του Νίκου Τερζή και οι εμπνευσμένοι στίχοι του Γιάννη Κότσιρα γέννησαν 12 νέα τραγούδια, που συνόδευσαν μοναδικά τις εξελίξεις στον πρώτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς «Σασμός» του Alpha, που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές σε κάθε επεισόδιο.

Όλα τα τραγούδια απέσπασαν αποθεωτικές κριτικές και σχόλια, αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό, ξεχώρισαν στο ραδιοφωνικό airplay και μετρούν εκατομμύρια digital streams και views στο YouTube.

Το album «Σασμός», που κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, καθώς και σε μορφή CD στα καταστήματα πώλησης δίσκων, περιλαμβάνει όλα τα νέα τραγούδια, δύο επιπλέον versions του ομότιτλου τραγουδιού «Σασμός», καθώς και πέντε ορχηστρικά  κομμάτια τα οποία διατίθενται πρώτη φορά.

Τα τραγούδια ερμηνεύουν οι Γλυκερία, Μελίνα Κανά, Γιάννης Κότσιρας, Αντώνης Μαρτσάκης, Δημήτρης Μπάσης, Δήμητρα Μπουλούζου, Βασίλης Σκουλάς, Μπάμπης Στόκας, Γιώργος & Νίκος Στρατάκης και Μαρία Τζομπανάκη. Φιλική συμμετοχή Θανάσης Βασιλόπουλος.

Στα instrumentals έπαιξαν οι σολίστες Θανάσης Βασιλόπουλος, Γιώργος Κοντογιάννης, Γιώργος & Νίκος Στρατάκης και Νίκος Σταυρόπουλος.

Η σειρά «Σασμός», που θα συνεχιστεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, είναι μια τηλεοπτική υπερπαραγωγή, με εξαιρετικό καστ ηθοποιών, κορμό της οποίας αποτελεί το επιτυχημένο ομώνυμο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη.

Το tracklist

1. Σασμός – Γιάννης Κότσιρας
2. Κάθε Μέρα – Δημήτρης Μπάσης
3. Τα Αντίθετα – Βασίλης Σκουλάς
4. Σασμός (Atmospheric Version)
5. Παλιά Πληγή – Μελίνα Κανά
6. Ξέχασες Ν’ Αγαπάς (Πονάς) – Μπάμπης Στόκας
7. Φως – Γιάννης Κότσιρας
8. Τ’ Ανίκητα – Δημήτρης Μπάσης ft. Θανάσης Βασιλόπουλος
9. Πέτρινη Καρδιά – Δήμητρα Μπουλούζου
10. Το Μαζί – Γλυκερία
11. Φίλος Και Εχθρός – Γιώργος & Νίκος Στρατάκης
12. Η Μάνα – Αντώνης Μαρτσάκης
13. Μέρα Χαράς – Μαρία Τζομπανάκη
14. Σασμός (Traditional Version)
15. Τα Αντίθετα (instrumental – σολίστ: Γιώργος Κοντογιάννης)
16. Παλιά Πληγή (instrumental – σολίστ: Νίκος Σταυρόπουλος)
17. Φως (instrumental – σολίστ: Γιώργος Κοντογιάννης)
18. Τ’ Ανίκητα (instrumental – σολίστ: Θανάσης Βασιλόπουλος)
19. Φίλος Και Εχθρός (instrumental – σολίστ: Γιώργος & Νίκος Στρατάκης)

ΠΗΓΗ