Ο δρόμος προς τη δόξα περνάει από το «House of Fame».

Την Παρασκευή 9 Απριλίου η εκθαμβωτική Ελένη Φουρέιρα καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό σε ένα live concert του «House of Fame» γεμάτο εκπλήξεις.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Φοίβος από τις θέσεις της πιο άπαιχτης κριτικής επιτροπής παρακολούθησαν, έκριναν και βαθμολόγησαν τις εμφανίσεις των σπουδαστών.

Κοντά τους στο πλατό βρέθηκαν οι καθηγητές και ο διευθυντής της Ακαδημίας, Πάνος Μεταξόπουλος.

Το έβδομο live concert του «House of Fame» όμως ήταν γεμάτο εκπλήξεις, αφού στο πλατό ήταν ως καλεσμένη και η στιχουργός Εύη Δρούτσα, η οποία βρέθηκε εντός της Ακαδημίας την εβδομάδα που μας πέρασε δίνοντας τις πολύτιμες συμβουλές της.

Πώς της φάνηκαν οι ερμηνείες των σπουδαστών;

Ο διευθυντής της Ακαδημίας, Πάνος Μεταξόπουλος έχει τη δυνατότητα να σώσει έναν σπουδαστή από τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση που προκύπτουν από τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής. Θα αποφασίσει να το κάνει αυτή τη φορά;

Η αποχώρηση και οι νέοι υποψήφιοι

Η Πηνελόπη Τσιακυρίδου είναι το πρόσωπο που ψηφίστηκε από τους υπόλοιπους σπουδαστές και είδε να αφαιρούνται από την τελική βαθμολογία της τέσσερις βαθμοί.

Η Αλεξάνδρα Κολαΐτη, η Κόνη Μπιζίντη και ο Μηνάς Τσουκάνης ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση της εβδομάδας που διανύσαμε.

Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε από το «House of Fame» αποχωρεί η Αλεξάνδρα Κολαΐτη.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση για την επόμενη εβδομάδα προέκυψαν από τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής.

Μόνο ο Διευθυντής της Ακαδημίας μπορούσε να διασώσει κάποιον, όμως αποφάσισε για ακόμα μια φορά να μη χρησιμοποιήσει το δικαίωμά του.

Οι τρεις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Πηνελόπη Τσιακυρίδου, Μηνάς Τσουκάνης, Γιώργος Ντίνος.

Δείτε όσα έγιναν στο 7ο Live Concert του «House of Fame» στο playlist που ακολουθεί:

ΠΗΓΗ