Το Live Concert των ανατροπών παρακολουθήσαμε στο «House of Fame».

Ο δρόμος προς τη δόξα περνάει από το «House of Fame».

Το βράδυ της Παρασκευής 26 Μαρτίου η εκθαμβωτική Ελένη Φουρέιρα μας υποδέχτηκε στο πέμπτο και πιο ανατρεπτικό Live Concert του «House of Fame».

Ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Φοίβος από τις θέσεις της πιο «άπαιχτης» κριτικής επιτροπής αξιολόγησαν τις εμφανίσεις των σπουδαστών με το δικό τους μοναδικό τρόπο.

Το πρόσωπο που ψηφίστηκε από τους υπόλοιπους σπουδαστές είναι εκείνο που είδε από τη βαθμολογία να αφαιρούνται τέσσερις βαθμοί.

Στο πλατό του Live Concert βρέθηκαν οι καθηγητές των σπουδαστών και ο διευθυντής της Ακαδημίας, Πάνος Μεταξόπουλος, ο οποίος είχε για πρώτη φορά στα χέρια του ένα κρυφό χαρτί που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα.

Μετά την ανακοίνωση των τριών υποψηφίων προς αποχώρηση για την επόμενη εβδομάδα, ο Πάνος Μεταξόπουλος έχει το δικαίωμα να σώσει έναν διαγωνιζόμενο του «House of Fame» και να δώσει τη θέση του στον διαγωνιζόμενο με την αμέσως επόμενη χαμηλότερη βαθμολογία.

Η αποχώρηση και οι νέοι υποψήφιοι

Με την ολοκλήρωση του Live Concert ένας σπουδαστής αποχώρησε από το «House of Fame».

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, η Holly Grace και η Αλεξάνδρα Κολαΐτη ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση της εβδομάδας που διανύσαμε.

Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε με την ψήφο του ότι από το «House of Fame» αποχωρεί η Holly Grace.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση για την επόμενη εβδομάδα προέκυψαν από τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής όμως από αυτό το live concert όλα μπορούν να αλλάξουν ακόμα και στο τελευταίο λεπτό.

Αυτοί είναι οι Έλενα Δομάζου, Γιώργος Σπετσιώτης και Obi.

Δείτε όσα έγιναν στο 5ο Live Concert του «House of Fame» στο playlist που ακολουθεί:

ΠΗΓΗ