«Δεν μπορώ να το πιστέψω, φώναζα σαν τρελή…».

Η Έλενα Τσαγκρινού έλαμπε από χαρά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που πραγματοποιήθηκε στο «Rotterdam Ahoy» μετά την ολοκλήρωση του Πρώτου Ημιτελικού του φετινού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.

Εκπροσωπώντας την Κύπρο, η Έλενα Τσαγκρινού έβαλε «φωτιά» στη σκηνή της Eurovision και κέρδισε το πολυπόθητο εισιτήριο της πρόκρισης για τον Μεγάλο Τελικό του Σάββατο 22 Μαΐου.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω, φώναζα σαν τρελή. Δεν ξέρω τι συνέβη. Έπαθα black out… Το καλύτερο συναίσθημα… Το θέλαμε τόσο πολύ…», παραδέχτηκε εμφανώς χαρούμενη στον περιορισμένο αριθμών εκπροσώπων του Τύπου που βρέθηκαν στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Η Έλενα Τσαγκρινού είχε αναφέρει πριν το πρώτο ημιτελικό ότι θέλει να κάνει τους ανθρώπους να χορέψουν στο ρυθμό του «El Diablo».

Μετά την επιτυχή πρόκρισή της στον τελικό του διαγωνισμού, ρωτήθηκε για τα συναισθήματα που ένιωσε βλέποντας τον κόσμο στο «Rotterdam Ahoy» να χορεύει στους ήχους του τραγουδιού της Κύπρου.

«Είναι το καλύτερο συναίσθημα. Μετά τη ζωή με τον COVID, όπου όλοι νιώσαμε ότι δεν ήμασταν τόσο ελεύθεροι, υποθέτω ότι είναι η αίσθηση ενός νέου ξεκινήματος για όλους μας», είπε.

«Πρόκειται να ξεκινήσουμε από την αρχή και να νιώσουμε την ελευθερία που όλοι θέλουμε. Νιώθω ότι είμαστε στο σωστό μέρος», πρόσθεσε.

Η Έλενα Τσαγκρινού αποκάλυψε ότι δεν είχε ιδιαίτερο άγχος πριν την εμφάνισή της στον Πρώτο Ημιτελικό.

«Όταν πρόκειται να ανέβω στη σκηνή, το μυαλό μου είναι πραγματικά στην καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσε να είναι για να νιώσω τα καλύτερα συναισθήματα και όταν τα νιώθω, απλώς δεν μπορώ να κατέβω από τη σκηνή. Και αυτό συνέβη απόψε», ανέφερε.

Αμέσως μετά ακολούθησε η κλήρωση για το σκέλος του Μεγάλου Τελικού της Eurovision 2021 στο οποίο θα εμφανιστεί η Κύπρος το Σάββατο 22 Μαΐου.

Η Έλενα Τσαγκρινού θα διαγωνιστεί στο πρώτο σκέλος του τελικού, με τη σειρά εμφάνισης να αποφασίζεται από την παραγωγή της διοργάνωσης μετά την ολοκλήρωση και των δύο ημιτελικών.

Δείτε τις δηλώσεις της Έλενας Τσαγκρινού από το 45:00 το βίντεο:

ΠΗΓΗ