Συνεχίζονται τα singles από τη συλλογή για τα 20 χρόνια της Ελεάνας Βραχάλη στη δισκογραφία.

Ο Άγγελος Τσίγας και η Κατερίνα Παράσχου, δύο από τους πιο ταλαντούχους και με εξαιρετικές φωνές καλλιτέχνες της νέας γενιάς τραγουδούν σε ντουέτο το «Αν Είναι Έτσι Η Αγάπη».

Με αυτόν τον τρόπο συνεχίζονται τα επιτυχημένα singles από την εμβληματική συλλογή για τα 20 χρόνια της Ελεάνας Βραχάλη στη δισκογραφία με τίτλο «Παιδί Δικό Σου».

Με τις ιδιαίτερες χροιές τους, που δημιουργούν ένα αριστοτεχνικό ντουέτο, ο Άγγελος Τσίγας και η Κατερίνα Παράσχου γοητεύουν με μία από τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες που έχει γράψει η σπουδαία στιχουργός.

Διαφήμιση

Τη μουσική του «Αν Είναι Έτσι Η Αγάπη», που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2010, έγραψε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος ήταν και ο πρώτος ερμηνευτής του τραγουδιού

Το «Αν Είναι Έτσι Η Αγάπη» συνοδεύεται από ένα μουσικό βίντεο κινηματογραφικής αισθητικής video που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Μιχελόπουλος.

Από το άλμπουμ «Παιδί Δικό Σου», το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Panik Records, έχουν αποκαλυφθεί ήδη πολυάριθμα singles που κατέκτησαν τις καρδιές και τις προτιμήσεις του κόσμου, έγιναν trend στο YouTube με εκατομμύρια views και ξεχώρισαν στο ραδιοφωνικό airplay.

Μεταξύ αυτών το «Αυτά Που Θα ‘Λεγα Σε Σένα» με ερμηνεύτρια τη Γλυκερία, τα «Κλειδαριές» από την Ελευθερία Αρβανιτάκη, το «Θάλασσα» με τη Γιώτα Νέγκα, το «Ανατροπή» με την Πέγκυ Ζήνα, το «Ο Βυθός Σου» με τη Δήμητρα Γαλάνη και το «Πάρ’ Τα Όλα Δικά Σου» με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Ακολούθησαν το τελευταίο διάστημα το «Εγώ Για Δύο» με τον Χρήστο Μάστορα, το «Να Είσαι Εκεί» με την ερμηνεία της Μελίνας Ασλανίδου και το «Καπνός» με τον Μπάμπη Στόκα.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ