Η Άννα Αργυρού ξεδιπλώνει ένα ακόμα ταλέντο της και υπογράφει τη μουσική και τους στίχους του «Fool’s Paradise».

Η Άννα Αργυρού, η νικήτρια του «The Voice of Greece» για το 2021, επανασυστήνεται ως ANNA και κυκλοφορεί το πρώτο της διεθνές single.

Η μόλις 18 ετών ταλαντούχα τραγουδίστρια κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της με τίτλο «Fool’s Paradise», στο οποίο υπογράφει η ίδια τη μουσική και τους στίχους, ξεδιπλώνοντας ένα ακόμη ταλέντο της.

Έχοντας μία πηγαία αγάπη για την αγγλόφωνη pop, η ANNA γράφει και συνθέτει τραγούδια και μελωδίες από πολύ μικρή ηλικία.

Διαφήμιση

Ένα από αυτά τα τραγούδια είναι και το «Fool’s Paradise», μία mid-tempo βαθιά συναισθηματική μπαλάντα σε στίχους και μουσική της ίδιας και σε παραγωγή του Teo Pousbouris.

Για τις ανάγκες του εξαιρετικού music video του «Fool’s Paradise», που φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή των Steven Airth και Spiros Kapsilis, η ANNA μεταμορφώθηκε σε μία σύγχρονη Αφροδίτη της Μήλου.

Η ANNA σπάει τις νόρμες του έρωτα και της ομορφιάς και παραδίδεται στο αίσθημα της απώλειας της αγάπης.

Το «Fool’s Paradise» είναι το δεύτερο single που κυκλοφορεί η ANNA και έπεται του ντεμπούτου της στη δισκογραφία με το τραγούδι «Λογική», στο οποίο είχε τη στήριξη του coach της στο «The Voice of Greece», Σάκη Ρουβά.

Το νέο single «Fool’s Paradise» της Άννας Αργυρού κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ