Τα extra shows από την Άννα Βίσση στο «Hotel Ερμού» έγιναν αμέσως πόλος έλξης.

Η Άννα Βίσση συνεχίζει και τον Μάρτιο την πιο αγαπημένη και επιτυχημένη μουσική συνήθεια της φετινής σεζόν, τα extra shows τις Τετάρτες στο «Hotel Ερμού».

Εκτός από κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το «Hotel Ερμού» θα ανοίξει τον Μάρτιο τις πόρτες του και όλες τις Τετάρτες, 8, 15, 22 και 29 του μήνα με ώρα προσέλευσης στις 21:00 και ώρα έναρξης στις 22:30.

Η «απόλυτη Ελληνίδα star» και η ανατρεπτική μπάντα της, που χαρίζουν μία ασυναγώνιστη μουσική εμπειρία στον όμορφο χώρο του «Hotel Ερμού» για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, κάνουν κάθε βραδιά συναρπαστική.

Διαφήμιση

Τα extra shows ξεκίνησαν από την Άννα Βίσση στο «Hotel Ερμού» τον Δεκέμβριο και αμέσως έγιναν πόλος έλξης.

Ανταποδίδοντας την αγάπη του κόσμου, η Άννα Βίσση και η καταπληκτική της μπάντα υποδέχονται το κοινό και τις Τετάρτες και υπόσχονται ένα μοναδικό ταξίδι σε μουσικά μονοπάτια αλλιώτικα από τα άλλα.

Η Άννα Βίσση έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα με τις τεράστιες και διαχρονικές επιτυχίες της πολυετούς καριέρας της μέχρι το επιτυχημένο single «Αίμα» και το ολοκαινούργιο hit «Gazoza», τις γεμάτες ψυχή ερμηνείες της και το εκρηκτικό πάθος της.

Ως guest εμφανίζεται η Daphne Lawrence, ενώ συμμετέχουν επίσης ο Νικόλας Ραπτάκης και η Νατάσα Μηνδρινού.

Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο, το «Hotel Ερμού» απογειώνει τις αισθήσεις.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ