Η Έλενα Παπαρίζου συνδυάζει τον εκρηκτικό ήχο του «Δε Μου Τα Λέει Καλά» με ένα dark pop μουσικό βίντεο.

Η Έλενα Παπαρίζου αποκαλύπτει το music video για το νέο τραγούδι της «Δε Μου Τα Λέει Καλά».

Η Ελληνίδα ντίβα της pop, η οποία τα τελευταία 25 χρόνια μας έχει χαρίσει δεκάδες επιτυχίες τις οποίες τραγουδάμε μέχρι και σήμερα, παρουσιάζει με το super catchy «Δε Μου Τα Λέει Καλά» το απόλυτο club banger του φετινού καλοκαιριού.

Το δροσερό «Δε Μου Τα Λέει Καλά» υπογράφουν στη μουσική και τους στίχους του οι ARCADE και ο STAN Αντιπαριώτης.

Διαφήμιση

Η Έλενα Παπαρίζου παρουσίασε για πρώτη φορά το Δε Μου Τα Λέει Καλά» στη σκηνή των Mad Video Music Awards 2023 σε ένα εκρηκτικό mashup με το «Everybody Needs A Man» των Offer Nissim και Maya Simantov σε ένα φαντασμαγορικό act μαζί με τη μοναδική Holly Grace.

Με το ανεπιτήδευτο σεξαπίλ της και την πηγαία ενέργειά της σε συνδυασμό με τις εκθαμβωτικές ενδυματολογικές επιλογές και τις εκρηκτικές χορογραφίες της, η Έλενα Παπαρίζου ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη στο dark pop μουσικό βίντεο για το «Δε Μου Τα Λέει Καλά».

Τη σκηνοθεσία έχει επιμεληθεί με το ταλέντο του ο Αλέξάνδρος Κωστελίδης / Bodega Visuals.

Η Έλενα Παπαρίζου, με το μοναδικό στυλ της και την εκρηκτική παρουσία της, συνεχίζει να διατηρεί τον τίτλο της «Number One» τραγουδίστριας στην Ελλάδα και να αφήνει το σημάδι της στην καρδιά του κοινού.

Το «Δε Μου Τα Λέει Καλά» της Έλενας Παπαρίζου κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Δείτε τους στίχους του «Δε Μου Τα Λέει Καλά» εδώ

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ