Οι Onirama σκόρπισαν καλοκαιρινή διάθεση.

Το μεγαλύτερο beach party του φετινού καλοκαιριού είχε το άρωμα των Onirama.

Περισσότερα από 2.500 άτομα βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής 24 Ιουλίου στη Γ’ Μαρίνα Γλυφάδας, για να διασκεδάσουν σε ένα μεγάλο beach party, παρέα με το πιο δυναμικό συγκρότημα, τους Onirama.

Από νωρίς το απόγευμα ο κόσμος είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται στο χώρο, γεμάτος κέφι και διάθεση να απολαύσει τις δεκάδες διαχρονικές επιτυχίες του συγκροτήματος, να χορέψει και να τραγουδήσει αγαπημένα τραγούδια, σε ένα εκρηκτικό live δίπλα στη θάλασσα.

Τη βραδιά άνοιξε η Ιωάννα Καβρουλάκη, καλωσορίζοντας το κοινό, ενώ ακολούθησαν ο Ηλίας Μπόγδανος και οι INCO, δίνοντας το έναυσμα για ένα δυναμικό πάρτι.

Ο frontman των Onirama, Θοδωρής Μαραντίνης, με απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση, για ακόμα μια φορά ξεσήκωσε το κοινό με την εκρηκτική ενέργειά του επί σκηνής.

Οι συμπράξεις του Θοδωρή Μαραντίνα με τον Solmeister, τη Νίνα Μαζάνη, την Ιωάννα Καβρουλάκη και τον Ηλία Μπόγδανο έκαναν τους χιλιάδες θεατές να χορεύουν ασταμάτητα στον ρυθμό τους.

Συνεπείς στο ραντεβού τους, οι Onirama και αυτό το καλοκαίρι μας ξεσηκώνουν με τον δυναμισμό τους και μετατρέπουν σε μεγάλη γιορτή κάθε εμφάνισή τους.

Οι Onirama συνεχίζουν την καλοκαιρινή περιοδεία τους «Flower To The People Tour» με προγραμματισμένες εμφανίσεις σε Λευκωσία (27 Ιουλίου), Πύργο (10 Αυγούστου), Πόρτο Ράφτη (12 Αυγούστου), Καρπενήσι (14 Αυγούστου), Κρήτη (17 Αυγούστου), Χαλκιδική (19 Αυγούστου) Βριλήσσια (3 Σεπτεμβρίου) και Διόνυσο (8 Σεπτεμβρίου).

Επίσης, στις 9 Σεπτεμβρίου θα συμμετάσχουν στο αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο Κατράκειο Θέατρο.

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ