Ένα μουσικό ταξίδι σε μία άλλη εποχή.

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα», τον Μιχάλη Βιολάρη, την Πένυ Ξενάκη, την Ανδριάνα Κόλλια και την Όλγα Βενετσιάνου, σε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στο «Νέο Κύμα» και στις μπουάτ του ’60 και του ’70, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στις 23:00 στο OPEN.

Ο Μιχάλης Βιολάρης, ο δημοφιλής τραγουδιστής της ελαφρολαϊκής μουσικής, έρχεται στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» και ερμηνεύει τις μεγάλες του επιτυχίες, αλλά και αγαπημένα τραγούδια του Νέου Κύματος.

Φυσικά, τον ακούμε και στις μοναδικές δημιουργίες του κορυφαίου Έλληνα συνθέτη, του Γιάννη Σπανού, οι οποίες δε θα μπορούσαν να λείπουν από ένα τέτοιο ιδιαίτερο αφιέρωμα.

Η Ανδριάνα Κόλλια η συνεργάτιδα του Μιχάλη Βιολάρη, που τον έχει συνοδέψει για πάρα πολλά χρόνια σε αρκετά μουσικά του ταξίδια, μας χαρίζει πολύ όμορφα τραγούδια με υπέροχες μελωδίες.

Στη συνέχεια απολαμβάνουμε την αγαπημένη μας Πένυ Ξενάκη, η οποία έχει ξεχωρίσει για τη σκηνική της παρουσία, την αισθαντικότητα των ερμηνειών της, ενώ έχει συνεργαστεί και με μεγάλους δημιουργούς.

Ο Γιάννης Σπανός την είχε επιλέξει ως βασική του τραγουδίστρια και την Παρασκευή στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» την ακούμε να ερμηνεύει τις μεγάλες επιτυχίες του αγαπημένου της συνθέτη.

Η Όλγα Βενετσιάνου, η ταλαντούχα τραγουδίστρια, μας ταξιδεύει με την ξεχωριστή φωνή της στους μελωδικούς δρόμους των μπουάτ μέσα από τις μεγάλες δημιουργίες του Κώστα Χατζή και όχι μόνο.

Η έκπληξη της βραδιάς και το ταλέντο που υποδέχεται ο Γιώργος Θεοφάνους αυτή την Παρασκευή είναι ο Γιώργος Παπαϊσιδώρου. Ο Γιώργος έρχεται από τη Σαλαμίνα, είναι τραγουδιστής, δάσκαλος φωνητικής, γράφει μουσική και την Παρασκευή μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι.

«Ένα Τραγούδι Ακόμα», με τον Γιώργο Θεοφάνους την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στις 23:00 στο OPEN.

ΠΗΓΗ