Ένα τραγούδι που γράφτηκε στην καραντίνα και περιγράφει όλη αυτή την περίεργη κατάσταση που ζήσαμε.

Ο έρωτας είναι δύσκολο σπορ. Πόσο μάλλον σε εποχές κρίσης όπως η καραντίνα. Η Σαββέρια Μαργιολά έχει μπουχτίσει κλεισμένη στο σπίτι. Παίρνει τηλέφωνο τον σύντροφό της να του πει ότι της έλειψε και θέλει να τον δει.

Γιατί όπως του λέει: «Μες τα χρόνια της χολέρας, εποχή της μοναξιάς, να μ’ αγαπάς… Μες τα χρόνια της χολέρας, να μας σώσει ο Έρωτας…».

O Tάσος Γιαννίκος μετά την εμπειρία της πανδημίας και των lockdowns, κυκλοφορεί το «Ημερολόγιο καραντίνας» με τη συμμετοχή των Γιώτα Νέγκα, Δημήτρη Μητσοτάκη, Ερωφίλη, Σαββέρια Μαργιολά και Χάρη Μιχαηλίδη, σε στίχους και μουσική που έγραψε ο ίδιος και ενορχηστρώσεις του Γιάννη Μπαϊρακτάρη.

Τραγούδια που γράφτηκαν στην καραντίνα και μιλάνε για όλη αυτή την περίεργη κατάσταση που ζήσαμε.

Όλοι μοιραστήκαμε κοινές εμπειρίες. Η Γιώτα Νέγκα ένιωσε πως όλο αυτό είναι «Σαν Όνειρο» περίεργο και περιμένει τη στιγμή που θα γιορτάσουμε την απελευθέρωση. Ο Δημήτρης Μητσοτάκης σκέφτεται αν είναι «Κατάρα ή ευχή» και αν μπορεί μετά από αυτή την περιπέτεια να αρχίσει κάτι καλύτερο.

Ο Χάρης Μιχαηλίδης μπούχτισε κλεισμένος στο σπίτι και ήθελε απεγνωσμένα να πάει «Θάλασσα Ή Αλλού». Η Σαββέρια Μαργιολά με τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας δεν μπορεί να συναντήσει το αγόρι της και νιώθει σαν να ζει έναν «Έρωτα Στα Χρόνια Της Χολέρας». Και η Ερωφίλη αναρωτιέται «Και τώρα…» τι;

Πέντε τραγούδια γραμμένα μέσα στην καραντίνα για την καραντίνα.

ΠΗΓΗ