Το ιδανικό soundtrack των καλοκαιρινών μας απογευμάτων.

Ο Αδάμ Τσαρούχης και η Μιρέλα Πάχου ενώνουν τις φωνές τους σε ένα υπέροχο με τίτλο «Αναμνήσεις».

Πρόκειται για ένα αισθαντικό τραγούδι με jazz ακούσματα που θα αποτελέσει το ιδανικό soundtrack των καλοκαιρινών μας απογευμάτων.

Τους στίχους και τη μουσική του «Αναμνήσεις» υπογράφει ο ξεχωριστός Ανδρέα Λάμπρου.

Διαφήμιση

Ο Αδάμ Τσαρούχης και η Μιρέλα Πάχου εμφανίζονται στα καλύτερα τους και μας τραγουδούν με τις βελούδινες φωνές τους.

«Έλα ξανά και δώσ’ μου στιγμές / Γύρνα εδώ και κάνε το σήμερα χθες / Αναμνήσεις, έχω στην καρδιά μου / Που δεν είσαι, μες την αγκαλιά μου / Αναμνήσεις, θέλω να φωνάξω / Ότι για σένα, υπάρχω και ζω»

Ο Αδάμ Τσαρούχης και η Μιρέλα Πάχου έχουν προηγουμένως σμίξει και στη σκηνή, ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο.

Οι δύο καλλιτέχνες έχουν στο βιογραφικό τούς λαμπρές συνεργασίες που επηρέασαν και καθόρισαν την καλλιτεχνική πορεία τους.

Ο Αδάμ Τσαρούχης έχει συνεργαστεί, δισκογραφικά και επί σκηνής με σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες όπως οι Φωτεινή Δάρρα, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Μίμης Πλέσσας, Μαρινέλλα, Δημήτρης Παπαδημητρίου και Γιάννης Μαρκόπουλος, μεταξύ πολλών άλλων.

Επίσης, η Μιρέλα Πάχου έχει συνεργαστεί με εξίσου καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες όπως οι Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Διονύσης Σαββόπουλος, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιάννης Κότσιρας, Νίκος Πορτοκάλογλου, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Καζούλλης και πολλούς άλλους.

Το τραγούδι «Αναμνήσεις» του Αδάμ Τσαρούχη και της Μιρέλας Πάχουν κυκλοφορεί από τη Heaven Music σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής.

ΠΗΓΗ