Το νέο τραγούδι της Καίτης Γαρμπή κυκλοφορεί.

Η Καίτη Γαρμπή δηλώνει «Ασφαλώς Και Μπορώ» στο νέο single της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια επιστρέφει δισκογραφικά με ένα λαϊκό τραγούδι που περνάει ένα δυνατό μήνυμα και προβλέπεται να μπει αμέσως στη λίστα των μεγάλων και διαχρονικών επιτυχιών της.

Το «Ασφαλώς Και Μπορώ» είναι ένα χασάπικο του σήμερα με την εξαιρετική και αγαπημένη χροιά της Καίτης Γαρμπή.

Διαφήμιση

Στο νέο τραγούδι της, η Καίτη Γαρμπή προχωρά σε μία σπουδαία καλλιτεχνική σύμπραξη.

Τη μουσική του «Ασφαλώς Και Μπορώ» υπογράφει ο Νίκος Τερζής, ο οποίος στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με την Καίτη Γαρμπή σε επιτυχημένα τραγούδια, όπως το «Πες Το Μ’ Ένα Φιλί» το «Βιάστηκα» και το «Όταν Σε Χρειάζομαι».

Οι στίχοι του τραγουδιού είναι μία δημιουργία του Γιάννη Κότσιρα.

Το «Ασφαλώς & Μπορώ» έχει ήδη ξεχωρίσει μέσα από την πρώτη του ραδιοφωνική μετάδοση τις προηγούμενες ημέρες και εκτοξεύτηκε στο Νο. 1 του chart του iTunes αμέσως μόλις κυκλοφόρησε.

Σε λίγες ημέρες, το νέο τραγούδι της Καίτης Γαρμπή θα μεταφερθεί και στις οθόνες μας, μέσα από ένα εντυπωσιακό video που αναδεικνύει το ιδιαίτερο μήνυμά του.

Παράλληλα, το «Ασφαλώς & Μπορώ» θα επενδύσει μουσική μία συγκλονιστική σκηνή της τηλεοπτικής σειράς «Σασμός», που θα προβληθεί στο επεισόδιο της Παρασκευής 28 Απριλίου, παρότι το τραγούδι δεν περιλαμβάνεται στο soundtrack της σειράς.

Το «Ασφαλώς & Μπορώ» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

Δείτε τους στίχους του «Ασφαλώς & Μπορώ» εδώ

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ