Ένα τραγούδι – έκπληξη από τον Νικηφόρο.

Ο Νικηφόρος συνεχίζει δυναμικά την επιτυχημένη πορεία του με ένα ακόμα νέο τραγούδι που αναμένεται να ενθουσιάσει το κοινό.

Μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του single «Σ’ Αγαπάω Όπως Είσαι», το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές στο YouTube μέσα σε λίγες εβδομάδες, ο Νικηφόρος επιστρέφει με το τραγούδι «Το Δεύτερό Μου Σπίτι».

Με την υπέροχη φωνή του και το μοναδικό μουσικό ύφος του, ο Νικηφόρος εντυπωσιάζει για ακόμα μία φορά.

Διαφήμιση

Η μουσική του single «Το Δεύτερό Μου Σπίτι» έχει την υπογραφή του Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, ενώ οι στίχοι είναι του Γρηγόρη Βαξαβανέλη.

Το αποτέλεσμα είναι ένα δυναμικό τραγούδι με ακαταμάχητο ρυθμό και ένταση, που αναμένεται να κατακτήσει τις καρδιές των ακροατών.

Με το νέο τραγούδι του «Το Δεύτερό Μου Σπίτι», ο Νικηφόρος αποδεικνύει για μία ακόμα φορά το ταλέντο του και την εκπληκτική ικανότητά του να μαγνητίζει το κοινό με την εκρηκτική του παρουσία.

Εν τω μεταξύ, παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου single του, ο Νικηφόρος ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του με τον Νίνο στο «Romeo Club» το Σάββατο 15 Ιουλίου.

Αυτή θα είναι μία τελευταία ευκαιρία για τους αθηναϊκό κοινό να απολαύσουν τον αγαπημένο τραγουδιστή ζωντανά πριν από την επιστροφή του στη σκηνή του «Romeo Club» τον Αύγουστο, για να συνεχίσει τις εμφανίσεις τους.

Το νέο τραγούδι «Το Δεύτερό Μου Σπίτι» του Νικηφόρου κυκλοφορεί αποκλειστικά στο Spotify από την Παρασκευή 14 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ