Η ζήτηση για τα εισιτήρια της περιοδείας «Reborn Tour» της Ελένης Φουρέιρα εκτοξεύτηκε στα ύψη.

Η Ελένη Φουρέιρα ανακοινώνει ότι η μεγάλη συναυλία στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της περιοδείας «Reborn Tour», αλλάζει χώρο διεξαγωγής και θα γίνει στο στάδιο του Απόλλωνα Καλαμαριάς, λόγω της πολύ μεγάλης ζήτησης εισιτηρίων.

Η ημερομηνία της συναυλίας παραμένει ίδια (Παρασκευή 16 Ιουνίου), ενώ όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια, ισχύουν κανονικά και στον νέο χώρο διεξαγωγής.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που άρχισε η προπώληση, η ζήτηση για τα εισιτήρια του «Reborn Tour» εκτοξεύτηκε στα ύψη, με αποτέλεσμα η συναυλία της Θεσσαλονίκης να γίνει sold out σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Διαφήμιση

Θέλοντας να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο για την τεράστια ανταπόκριση και αγάπη και να δώσει σε όλους τη δυνατότητα να ζήσουν από κοντά την εκρηκτική περιοδείας της, η Ελένη Φουρέιρα αποφάσισε η συναυλία να αλλάξει χώρο.

Αντί για το Θέατρο Γης, η συναυλία της Ελένης Φουρέιρα στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον ανανεωμένο προγραμματισμό στο στάδιο του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Μαζί της θα είναι ο FY και ως special guests θα εμφανιστούν ο Trannos και ο MC Daddy.

Opening acts θα είναι ο Μίλτος Χαρόβας και ο Louis Georgiou και στα decks θα βρίσκεται DJ Bobito.

Η πολυαναμενόμενη περιοδεία της Ελένης Φουρέιρα ξεκίνησε με μία εκρηκτική και sold out συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, στην Αθήνα, στις 27 Μαΐου.

Το «Reborn Tour», μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών της Panik Live με την ιδιαίτερη αισθητική της Ελένης Φουρέιρα, θα συνεχιστεί σε στάδια και μεγάλα θέατρα στην Ελλάδα καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ