Τι αναφέρει η ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν θα πραγματοποιήσει τη μεγάλη συναυλία στο ΟΑΚΑ με τον 50 Cent το Σάββατο 29 Οκτωβρίου.

Τεχνικά προβλήματα που αφορούν την εικόνα και τον ήχο επικαλέστηκε η παραγωγή για την αναβολή της αποψινής συναυλίας του 50 Cent και του Κωνσταντίνου Αργυρού για τα 40 χρόνια του ΟΑΚΑ.

Όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Panik Records, διοργανώτρια της εκδήλωσης, η συναυλία αναμένεται να πραγματοποιηθεί κανονικά αύριο, Κυριακή 30 Οκτωβρίου.

«Η αποψινή συναυλία μεταφέρεται για αύριο Κυριακή 30, Οκτωβρίου την ίδια ώρα λόγω τεχνικών ζητημάτων που προέκυψαν αιφνίδια και αφορούν την άψογη ηχητική και οπτική διοργάνωση της εκδήλωσης», ανέφερε η εταιρεία.

«Απολογούμαστε για την αναστάτωση στους χιλιάδες θεατές που έχουν προμηθευτεί εισιτήριο», συνέχισε.

«Επίσης, ευχαριστούμε τη διοίκηση του ΟΑΚΑ για την κατανόηση και την εκ νέου διάθεση του Σταδίου για αύριο ώστε να πραγματοποιηθεί η συναυλία. Σας περιμένουμε όλους αύριο Κυριακή 30, Οκτωβρίου να ζήσουμε μία μοναδική συναυλία», πρόσθεσε.

Από τη δική του πλευρά, ο 50 Cent επικαλέστηκε σε ανάρτησή του στο Instagram θέματα με την ασφάλεια.

«Πρέπει να περιμένουμε, θα παρευρεθούν 40.000 άνθρωποι, οπότε κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες για να βεβαιωθούν ότι όλοι θα είναι ασφαλείς», έγραψε ο δημοφιλής ράπερ.

Οpening acts της συναυλίας θα είναι η Josephine, ο FY και οι Kings, ενώ ως special guests θα εμφανιστούν ο Light και ο Rack. Παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.



ΠΗΓΗ