Η Τάμτα και η Minos EMI / Universal συνεχίζουν τη συνεργασία τους καθώς συμπληρώνουν δύο δεκαετίες κοινής πορείας.

Η Τάμτα, το πιο φωτεινό πρόσωπο της Ελληνικής pop σκηνής, ανανέωσε το συμβόλαιό της με τη Minos EMI / Universal.

Μετρώντας περίπου 19 χρόνια κοινής μουσικής πορείας, με δεκάδες επιτυχίες και ιδιαίτερα σημαντικές καλλιτεχνικές στιγμές στο πέρασμα των χρόνων, η Τάμτα και η Minos EMI / Universal ανανέωσαν σε εξαιρετικά χαρούμενο κλίμα τη συνεργασία τους και υπόσχονται ακόμα περισσότερες ανατρεπτικές μουσικές προτάσεις το επόμενο διάστημα.

«Φταις», «Αγάπησέ Με», «Το Άλλο Μου Μισό», «Κοίτα Με», «Αγαπώ», «Ήλιους και Θάλασσες», «Replay», «Δεν Τελειώνει Έτσι Η Αγάπη», «Έλα Στο Ρυθμό», «Senorita», «Σ’ Αγαπώ», «Δεν Είσαι Εδώ», «Pandora», «Θάρρος ή Αλήθεια», «Φωτιά», «Egoista», «Ζήσε Το Απίστευτο», «Unloved», «Νιώσε Την Καρδιά» είναι μόνο κάποιες από τις πολύ σημαντικές και επιτυχημένες δισκογραφικές στιγμές της Τάμτα.

Διαφήμιση

Μάλιστα το τελευταίο άλμπουμ της «Identity Crisis» ξεχωρίζει στο δισκογραφικό τοπίο αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές, με τη Minos EMI / Universal συνοδοιπόρο στο καλλιτεχνικό αυτό όραμα της αγαπημένης pop καλλιτέχνιδας.

Συνολικά, τα τραγούδια της έχουν συγκεντρώσει πάνω από 250 εκατομμύρια προβολές και streams σε YouTube, Spotify και Apple Music, αριθμοί που κατατάσσουν την Ταμτα στις πιο εμπορικές pop τραγουδίστριες των τελευταίων 20 ετών στην Ελλάδα.

Το πρωτοποριακό νέο άλμπουμ της Τάμτα με τίτλο «Identity Crisis» περιλαμβάνει σύγχρονες dark pop ενορχηστρώσεις τις οποίες διαδέχονται δυναμικές μπαλάντες και mid tempo τραγούδια minimal αισθητικής.

Παράλληλα, κυκλοφορεί και το video clip του ομώνυμου τραγουδιού, ένα έργο μοναδικής αισθητικής σε σκηνοθεσία του Θεόδωρου Σελέκου.

Η Τάμτα έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως μια από τις πιο αγαπημένες και επιτυχημένες pop καλλιτέχνιδες στην Ελλάδα. Με την επιμονή της και το ταλέντο της, έχει καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση του κοινού.

Η προσήλωση της Τάμτα στην εξέλιξη και τη δημιουργικότητα είναι προφανής μέσα από τα τραγούδια της και τη συνεχή αναζήτηση νέων μουσικών τάσεων.

ΠΗΓΗ