Ο Αντώνης Κοντός κυκλοφορεί το τραγούδι του που ξεχώρισε στο TikTok.

Ο Αντώνης Κοντός, ένας καλλιτέχνης που έχει ξεχωρίσει μέσα από τα social media, κάνει το δισκογραφικό ντεμπούτο του με το νέο τραγούδι «Έπρεπε Να ‘Χα Βάλει Φρένα».

Το «Έπρεπε Να ‘Χα Βάλει Φρένα» είναι ένα από τα τραγούδια που έχει αγαπήσει το κοινό μέσα από το TikTok, καθώς μετρά χιλιάδες views και εκατοντάδες video creations.

Τώρα, ο Αντώνης Κοντός μοιράζεται το τραγούδι με όλους μας.

Διαφήμιση

Το «Έπρεπε Να ‘Χα Βάλει Φρένα» είναι ένα up-tempo λαϊκό τραγούδι με μοντέρνο ήχο, σε μουσική και στίχους του ίδιου του Αντώνη Κοντού και ενορχήστρωση του Ρουσσέτου Δημητρόγλου.

Οι στίχοι του τραγουδιού αναδεικνύουν προσωπικές εμπειρίες και συναισθήματα με τα οποία μπορούν να ταυτιστούν όλοι και σίγουρα τα έχουν νιώσει σε ένα σημείο της ζωής τους.

Μέσα από κάθε νότα και στίχο, ο Αντώνης Κοντός κερδίζει τις καρδιές του κοινού με τον αυθεντική χροιά της φωνής του.

Το single συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, σε σκηνοθεσία του Danny Ntarlas, στο οποίο βλέπουμε να ξετυλίγεται σε ειδυλλιακό φόντο μία ιστορία αγάπης, που, όμως, θα έχει άδοξο τέλος.

Ο Αντώνης Κοντός αποδεικνύει με το ντεμπούτο του ότι είναι ένα ανερχόμενο ταλέντο στον χώρο της ελληνικής μουσικής, αλλά και την ικανότητά του να δημιουργήσει μια συναισθηματική σύνδεση με τον ακροατή.

Το «Έπρεπε Να ‘Χα Βάλει Φρένα» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

ΠΗΓΗ