Ο Αντώνης Ρέμος και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σε πέντε υπέροχες συναυλίες γεμάτες υπέροχα τραγούδια, μεγάλες επιτυχίες και φωτεινές μουσικές.

Ο Αντώνης Ρέμος υποδέχεται την Ελεωνόρα Ζουγανέλη ως special guest σε πέντε μοναδικές συναυλίες σε πέντε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Ο Αντώνης Ρέμος δε χρειάζεται συστάσεις. Είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες ερμηνευτές.

Μοναδικός καλλιτέχνης, ερμηνευτής καρδιάς, με υπέροχη φωνή και ανεπιτήδευτη σκηνική παρουσία, επικοινωνιακός, ο Αντώνης Ρέμος κάνει τις επιλογές του πάντα με γνώμονα την καρδιά κι αυτό μέχρι σήμερα τον έχει δικαιώσει. Οι διαχρονικές του επιτυχίες και αγαπημένα τραγούδια αποτελούν εγγύηση για την απόλυτη διασκέδαση.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, μία από τις πιο σημαντικές φωνές της γενιάς της, είναι πάντα πηγαία και αυθεντική, είναι ένα σώμα και μία φωνή που φλέγεται, είναι πάντα παρούσα και ειλικρινής.

Με τα καινούργια τραγούδια της με την υπογραφή του Σταμάτη Κραουνάκη, που κυκλοφόρησαν πριν λίγους μήνες, αλλά και με όσα έχουμε αγαπήσει μέχρι τώρα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα μας ταξιδέψει, θα διασκεδάσουμε, θα αγαπήσουμε και θα συγκινηθούμε.

Ο Αντώνης Ρέμος και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μαζί σε πέντε υπέροχες συναυλίες, πέντε μοναδικές βραδιές, γεμάτες υπέροχα τραγούδια, μεγάλες επιτυχίες, φωτεινές μουσικές, συναίσθημα, διασκέδαση, χορό και ελευθερία που τόσο μας έχει λείψει.

Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες θα δώσουν την πρώτη συναυλία τους στο Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο της Κρήτης τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο θα κάνουν στάσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Πάτρα.

Το πρόγραμμα των συναυλιών

Ηράκλειο Κρήτης
Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022 στις 21:30
Παγκρήτιο Στάδιο

Αθήνα
Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 21:00
Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

Θεσσαλονίκη
Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022 στις 21:00
Θέατρο Γης

Λάρισα
Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022 στις 21:00
Στάδιο ΑΕΛ FC Arena

Πάτρα
Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022 στις 21:00
Γήπεδο Παναχαϊκής

Προπώληση εισιτηρίων

Ticket Services

– Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
– Τηλεφωνικά: 210 7234567
– Online: www.ticketservices.gr

ΠΗΓΗ