«Όπως θα ήθελα να βοηθήσουν εμένα αν είχα κάποιο πρόβλημα, έτσι θα βοηθήσω κι εγώ τον καθένα».

Η Αναστασία, η οποία έγινε γνωστή μέσα από το TikTok, μίλησε για το ντεμπούτο της στη δισκογραφία, αλλά και τις ριζικές αλλαγές που ακολούθησαν στη ζωή της.

Κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στην τηλεοπτική εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» της ΕΡΤ1, η Αναστασία αναφέρθηκε στην περιοχή της, τα Μέγαρα, εκεί όπου γεννήθηκε και ζει μέχρι και σήμερα.

«Από την στιγμή που έχεις κάτι καλλιτεχνικό μέσα σου, δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, εκτός από αυτά που πραγματικά θες. Μου ήρθε η ευκαιρία και είπα: τέλος, θα την αρπάξω και θα κάνω αυτό που θέλω να κάνω», είπε.

«Δεν έχω σκοπό να φύγω από τα Μέγαρα. Είναι πολύ όμορφο να γυρίζω στα Μέγαρα, μετά από κάθε δουλειά που έχω και να νιώθω ότι αυτό είναι το ουσιαστικό μου σπίτι», τόνισε.

Η Αναστασία Δημητρά, με αφορμή τα σχόλια που είχαν ακουστεί στο παρελθόν για την καταγωγή της, απάντησε αν θα βοηθούσε με τον τρόπο της κάποιον άνθρωπο διαφορετικής φυλής που θα είχε την ανάγκη της.

«Αν μπορούσα να βοηθήσω την κάθε φυλή, είτε Ρομά είτε την κάθε χώρα, θα το έκανα», τόνισε η νεαρή τραγουδίστρια.

«Έχω πάρει αναγνωρισιμότητα μέσω της μουσικής μου, αν μπορούσα να βοηθήσω – μέσω της μουσικής μου ανθρώπους – εννοείται πως θα το έκανα. Όπως θα ήθελα να βοηθήσουν εμένα αν είχα κάποιο πρόβλημα, έτσι θα βοηθήσω κι εγώ τον καθένα», πρόσθεσε.

Η Αναστασία αποκάλυψε ακόμη ότι πριν ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι έπαιζε ποδόσφαιρο, και μάλιστα ήταν το «10άρι» της ομάδας.

«Πιστεύω πάρα πολύ στο γραφτό. Εμένα μου είχαν έρθει πάρα πολλές ευκαιρίες, όταν ήμουν πιο μικρή, να σπουδάσω, να το κυνηγήσω στη μουσική αλλά δεν το έκανα. Έπαιζα μπάλα, ήμουν στον Βύζαντα Μεγάρων», ανέφερε.

«Έπαιζα στην ανδρική ομάδα, μετά πήγα στη γυναικεία. Ήμουν 10άρι και μετά πήγα σέντερ φορ, γιατί κουράστηκα. Ήμουν καλή και μου άρεσε πολύ το ποδόσφαιρο. Και τώρα αν μου πεις ότι πρέπει να γυμναστώ, θα σου πω ποδόσφαιρο», εξήγησε.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα γίνει τόσο μεγάλο θέμα με μένα. Αν είναι γραφτό σου να πετύχεις, θα γίνει απ’ όπου και να είσαι», είπε η Αναστασία.

ΠΗΓΗ