Ο Αντώνης Ρέμος εντυπωσίασε με τις δυνατές ερμηνείες του.

Μία από τις πιο συναρπαστικές μουσικές βραδιές στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη χάρισε ο Αντώνης Ρέμος μέσα από τη μεγαλειώδη συναυλία του το βράδυ της Δευτέρας 3 Ιουλίου.

Ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής γνώρισε την αποθέωση στο κατάμεστο θέατρο και ανταπέδωσε την αγάπη και την ανταπόκριση του κόσμου χαρίζοντας μία μαγική βραδιά, πλαισιωμένος από μία εξαιρετική ορχήστρα.

Πλαισιωμένος από μία δυνατή μπάντα με καταξιωμένους σολίστες, ο Αντώνης Ρέμος, για ακόμη μία φορά, εντυπωσίασε με τις δυνατές ερμηνείες του και τα τραγούδια του, παλιά αλλά και καινούργια, που έχουμε όλοι αγαπήσει και τραγουδήσει.

Διαφήμιση

Το κοινό έγινε ένα με την Αντώνη Ρέμο και δεν σταμάτησε να τραγουδάει μαζί του τις δεκάδες μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του, αλλά και να χειροκροτεί θερμά τις γεμάτες ψυχή ερμηνείες του.

Η αμοιβαία αγάπη και εκτίμηση μεταξύ του Αντώνη Ρέμου και του κοινού κυριαρχούσε στην ατμόσφαιρα στο Θέατρο Πέτρας.

Τον δικό του τόνο στη συναυλία έβαλε ο Mente Fuerte, ενώ μαζί με τον Αντώνη Ρέμο παρουσίασαν το νέο τραγούδι τους «Πόσο Θέλω» που μόλις κυκλοφόρησε.

Ο Αντώνης Ρέμος θα δώσει άλλες τρεις υπέροχες συναυλίες, γεμάτες αγαπημένα τραγούδια, μοναδικές ερμηνείες και πολύ κέφι στο Θέατρο Φλόκα στην Αρχαία Ολυμπία (12 Ιουλίου), στη Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη (17 Ιουλίου), στο Αμφιθέατρο Σιβήρης στης Χαλκιδική (9 Αυγούστου) και στην Ίο (12 Αυγούστου).

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ