Η Έλενα Παπαρίζου συμμετείχε μαζί με άλλους αστέρες της Eurovision σε μία μεγάλη συναυλία στο Άμστερνταμ.

Η Έλενα Παπαρίζου αποθεώθηκε στη συναυλία της Eurovision στην Ολλανδία.

Η διεθνής Ελληνίδα pop star ανέβηκε το βράδυ της Πέμπτης 17 Νοεμβρίου στη σκηνή του θρυλικού Ziggo Dome στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, με αφορμή το Het Grote Songfestivalfeest, ένα τρίωρο φεστιβάλ με live εμφανίσεις από superstars του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.

Το «Number One» κορίτσι της Ευρώπης αποθεώθηκε από το Ολλανδικό κοινό κατά τη διάρκεια του «My Number One», παρουσιάζοντας μάλιστα και την ευρηματική χορογραφία του Φωκά Ευαγγελινού για το τραγούδι λive για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια.

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό βίντεο που δημοσίευσε η Έλενα Παπαρίζου στον λογαριασμό της στο Instagram.

Λίγα λεπτά νωρίτερα η Έλενα Παπαρίζου συνάντησε επί σκηνής και τον Νίκο Παναγιωτίδη.

Οι ANTIQUE τραγούδησαν το «Die For You» και συγκίνησαν τους χιλιάδες eurofans που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά την επανένωση του αγαπημένου ντουέτου 21 χρόνια μετά την εμφάνισή τους στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στην Κοπεγχάγη.

Στο Het Grote Songfestivalfeest συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, οι Johnny Logan, Loreen, Carola, Mans Zelmerlow, Alexander Rybak, Netta, Duncan Laurence, Lordi, Sandra Kim, Jamala, Kalush Orchestra, Stefania, Sandra Kim και Conchita Wurst.

Εν τω μεταξύ, η Έλενα Παπαρίζου εμφανίζεται με τον Γιώργο Σαμπάνη κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο νυχτερινό κέντρο «Βοτανικός», σε ένα μουσικό σχήμα στο οποίο συμμετέχει επίσης η Αναστασία.

Σε λίγες ημέρες, η Έλενα Παπαρίζου αναμένεται να κυκλοφορήσει τη Minos EMI, a Universal Music Company και το ολοκαίνουργιο τραγούδι της σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και σε στίχους της Ελεάνας Βραχάλη.

Φωτογραφίες

 



ΠΗΓΗ