Η Αποστολία Ζώη και ο iLLEOo μας ταξιδεύουν σε έναν κόσμο γεμάτο ρυθμό, χρώματα και ζωντάνια.

Η Αποστολία Ζώη και ο iLLEOo συνεργάζονται για να κυκλοφορήσουν το απόλυτο καλοκαιρινό hit «Κάθε Βράδυ».

Αυτό το μοντέρνο και δυναμικό single με έντονα ethnic στοιχεία, σίγουρα θα σας αναστατώσει από την πρώτη στιγμή που θα το ακούσετε.

Ο χρυσός συνδυασμός της μουσικής από τον Χρήστο Σαντικάι και των στίχων από τον Λεωνίδα Σώζο και τον iLLEOo δημιουργούν ένα ανεπανάληπτο αποτέλεσμα.

Διαφήμιση

Ο Λεωνίδας Σώζος ανέλαβε την ενορχήστρωση και παραγωγή του τραγουδιού, ενώ το ευφάνταστο και πρωτοποριακό music video σκηνοθέτησαν οι Dj Airth και Spiros Kapsilis.

Με χρώματα, δυναμισμό και μία ανεπανάληπτη εμφάνιση από την Αποστολία Ζώη, το music video του «Κάθε Βράδυ» καταφέρνει να κερδίσει τις εντυπώσεις και να προσφέρει μία εικόνα που ξεχωρίζει.

Αυτό το καλοκαιρινό hit σίγουρα θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι των playlist, προσφέροντας μία δόση ενέργειας και αισιοδοξίας.

Το «Κάθε Βράδυ» είναι ένα τραγούδι που αποπνέει χαρά, ενθουσιασμό και θετική ενέργεια.

Με τη μοναδική φωνή της Αποστολίας Ζώη και τον πρωτοποριακό ήχο του iLLEOo είναι ένα τραγούδι που δεν θα θέλετε να σταματήσετε να ακούτε και που θα σας κάνει να χορεύετε και να τραγουδάτε σε κάθε ευκαιρία.

Είναι μία αληθινή καλοκαιρινή υπόσχεση, που θα μας συντροφεύει και θα μας διασκεδάζει «Κάθε Βράδυ».

Με κάθε νότα και κάθε στίχο, η Αποστολία Ζώη και ο iLLEOo μας ταξιδεύουν σε έναν κόσμο γεμάτο ρυθμό, χρώματα και ζωντάνια. Αναμφίβολα, το «Κάθε Βράδυ» θα χαρίσει αξέχαστες στιγμές μουσικής ευχαρίστησης και ενθουσιασμού.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ