Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τη μεγάλη στιχουργό Ελεάνα Βραχάλη στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα».

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται την Ελεάνα Βραχάλη, την Πέγκυ Ζήνα, τη Μελίνα Ασλανίδου, τον Δήμο Αναστασιάδη, την Τάνια Μπρεάζου, τον Γιάννη Γρόση και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» στις 21:00 στο OPEN, σε μία βραδιά έκπληξη με πολλά τραγούδια και μοναδικές ερμηνείες.

Ένα ξεχωριστό, ένα διαφορετικό και ιδιαίτερο επεισόδιο έρχεται αυτή την Παρασκευή στο OPEN. Πρώτη φορά το «Ένα Τραγούδι Ακόμα» φιλοξενεί μία δημιουργό μεγάλων επιτυχιών.

Ο Γιώργος Θεοφάνους αυτή τη φορά αφήνει το πιάνο του και κάθεται δίπλα στην Ελεάνα Βραχάλη και απολαμβάνουμε τους δυο τους σε μία αληθινή και πολύ συναισθηματική κουβέντα.

Η Ελεάνα Βραχάλη μιλάει για τους καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάστηκε, για τα πρώτα της βήματα, για τη σχέση ζωής που έχει με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και φυσικά για τους στίχους της που συνοδεύουν πολλά αγαπημένα μας τραγούδια.

Στην παρέα τους έρχεται η αγαπημένη φίλη της Ελεάνας Βραχάλη, η Πέγκυ Ζήνα.

Η Πέγκυ Ζήνα μαζί με τις μεγάλες τους επιτυχίες ερμηνεύει και τραγούδια που άφησαν το αποτύπωμά τους με τους μοναδικούς στίχους του. Θυμάται επίσης στιγμές που πέρασαν οι δυο τους στο σπίτι της Ελεάνας Βραχάλη και της μεταφέρει ένα όμορφο και γλυκό μήνυμα.

Άλλη μία εξαιρετική ερμηνεύτρια που έρχεται για να τιμήσει την αγαπημένη μας στιχουργό είναι η Μελίνα Ασλανίδου. Μπορεί η συνεργασία των δύο γυναικών να ξεκίνησε πρόσφατα με αφορμή το νέο τραγούδι τους, η Μελίνα Ασλανίδου όμως μας λέει ότι όταν την γνώρισε ένιωσε σαν να την ήξερε χρόνια. Αυτό φαίνεται άλλωστε από τα τρυφερά λόγια της.

Μια ακόμη ωραία συνεργασία μετρά η Ελεάνα Βραχάλη με τον αγαπημένο της Δήμο Αναστασιάδη, ο οποίος δηλώνει πολύ χαρούμενος για τη μουσική συνύπαρξή τους, αλλά και για τη γνωριμία τους.

Δυο νέοι καλλιτέχνες έρχονται στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» και ερμηνεύουν μεγάλες επιτυχίες της Ελεάνας Βραχάλη. Η Τάνια Μπρεάζου και ο Γιάννης Γρόσης τραγουδούν  ένα από τα πιο αγαπημένα ντουέτα του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Δέσποινας Ολυμπίου και όχι μόνο.

Από αυτό το αφιέρωμα αυτός που δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει είναι το μουσικό alter ego της Ελεάνας Βραχάλη, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Η Ελεάνα Βραχάλη έχει γράψει πάρα πολλά τραγούδια για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη αλλά έχουν συνεργαστεί και σε τραγούδια άλλων καλλιτεχνών. Η μουσική σχέση τους κρατάει περίπου 20 χρόνια, 20 χρόνια με πολλούς πλατινένιους και χρυσούς δίσκους, 20 χρόνια με πολλές αξέχαστες στιγμές.

Η έκπληξη της βραδιάς και το ταλέντο που υποδέχεται ο Γιώργος Θεοφάνους αυτή την Παρασκευή είναι ο Άγγελος Τσίγας.

Ο Άγγελος είναι 19 ετών, παίζει μπουζούκι από 10 ετών. Ξεκίνησε να παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής 17 ετών από την Σοφία Βόσσου και έχει κυκλοφορήσει ήδη το πρώτο του single σε στίχους της Ελεάνας Βραχάλη με τίτλο «Δε Χωρίζουμε».

«Ένα Τραγούδι Ακόμα», με τον Γιώργο Θεοφάνους την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στις 21:00 στο OPEN.

ΠΗΓΗ