Παρακολουθήστε πλάνα από τη συναυλία του Νίκου Βέρτη στη Σόφια.

Ο Νίκος Βέρτης γέμισε με 20.000 άτομα για τρίτη φορά το επιβλητικό κλειστό γήπεδο Arena Armeec στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Ήταν μία μοναδική μουσική βραδιά. Πάνω από 20.000 άτομα αποθέωσαν τον Νίκος Βέρτη σε μία συναυλία υψηλών προδιαγραφών που, σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου, δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από παραγωγές του εξωτερικού.

Ο Νίκος Βέρτης μαζί με την ορχήστρα του χάρισαν ένα μοναδικό show στο κοινό που τον τίμησε άλλη μία φορά σε live εμφάνισή του στη Βουλγαρία.

Διαφήμιση

Στο Arena Armeec είχε στηθεί ένα μοναδικό stage την Ημέρας της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου.

Για πρώτη φορά, μάλιστα, στην ιστορία του συγκεκριμένου χώρου, ο οποίος έχει φιλοξενήσει πολλούς τοπικούς και διεθνείς δημοφιλείς καλλιτέχνες, αγοράστηκαν θέσεις περιορισμένης ορατότητας ακόμα και πίσω από τη σκηνή για τη μεγάλη συναυλία του Νίκου Βέρτη.

Η Σόφια απέδειξε ότι αγαπάει τον Νίκο Βέρτη και εκείνος φαίνεται ότι σέβεται τη Βουλγαρία μίας, καθώς αυτή ήταν η τρίτη φορά που επισκέφθηκε τη γείτονα χώρα για μία μοναδική εμφάνιση.

Εν τω μεταξύ, τον Νίκο Βέρτη υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος κατά την επιστροφή του από τη Σόφια της Βουλγαρίας η κάμερα της εκπομπής «Open Weeknd», ζητώντας από τον τραγουδιστή να τοποθετηθεί για τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε επειδή τραγούδησε στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται στην Αθήνα μετά τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Αρκετοί θεώρησαν ότι όλα τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης θα έπρεπε να παραμείνουν κλειστά έστω για μία ακόμη ημέρα μετά τη λήξη του τριήμερου εθνικού πένθους ως την ελάχιστη ένδειξη πένθους και σεβασμού σε όλες εκείνες τις οικογένειες που έχασαν δικούς τους ανθρώπους.

Ο Νίκος Βέρτης απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση της δημοσιογράφου της εκπομπής λέγοντας: «Δεν θα ήθελα να πω κάτι πάνω σε αυτό. Ευχαριστώ πολύ. Δεν θέλω να σχολιάσω κάποιον άλλον άνθρωπο, προτιμώ να σχολιάζω τον εαυτό μου».

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ