Από την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Η Άννα Βίσση, η αγαπημένη όλων μας και η ανατρεπτική μπάντα της, ξεκινούν από το «Barbarella Live Party» και τη Θεσσαλονίκη τα απόλυτα πάρτι του φετινού χειμώνα.

Μετά από την καλοκαιρινή της επιτυχημένη περιοδεία, που ξεκίνησε από την Αυστραλία και την Αμερική και συνεχίστηκε σε Ελλάδα και Κύπρο, μετρώντας περισσότερες από 50 συναυλίες, η Άννα Βίσση και οι φίλοι της ξαναγράφουν ιστορία, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στο «Barbarella Live Party».

Rock glam ενέργεια, πάθος, λάμψη, αισθησιασμό, συγκίνηση, διαχρονικές επιτυχίες, καθηλωτικές ερμηνείες και εκρηκτικά συναισθήματα, συνθέτουν το παζλ μιας ηλεκτρισμένης ατμόσφαιρας, που μόνο η Άννα Βίσση με αγάπη υπερβολική ξέρει να χαρίζει σε όλους εμάς.

Το πρόσφατο single «Αίμα» της Άννας Βίσση, που έγραψε ο Νίκος Καρβέλας και κυκλοφορεί από την Panik Gold, συνεχίζει την μεγάλη επιτυχία του.

Το τραγούδι αγαπήθηκε αμέσως, άγγιξε τις καρδιές του κόσμου, ενώ έγινε χρυσό στις υπηρεσίες streaming. Παράλληλα, το music video για το «Αίμα» έγινε trend στο YouTube και έχει συγκεντρώσει πάνω από 5,5 εκατομμύρια views μέσα περίπου τέσσερις μήνες από την κυκλοφορία του.

To «Barbarella Live Party» βάζει ξανά τη δική του ανεξίτηλη υπογραφή στις νύχτες της Θεσσαλονίκης, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, από τις 7 Οκτωβρίου.

Συμμετέχει ο Νικόλας Ραπτάκης, ενώ guest θα εμφανίζεται η Daphne Lawrence. Στα φωνητικά θα βρίσκεται η Νατάσα Μηνδρινού

Την επιμέλεια του προγράμματος έχουν η Άννα Βίσση και ο Παναγιωτης Τσεβάς.

Συμμετέχουν οι μουσικοί (αλφαβητικά):
Αντώνης Ανδρέου (τρομπόνι)
Δημήτρης Γάσιας (βιολί)
Γιάννης Καφετζόπουλος (πιάνο/πλήκτρα)
Κώστας Κεφαλάς (τρομπέτα)
Παναγιώτης Κολοκοτρώνης (μπουζούκι)
Χρήστος Κυριαζής (γκάιντα/σαξόφωνο)
Μιχάλης Μπακάλης (κρουστά)
Νίκος Παγώνης (τύμπανα)
Carlos E. Perez (κιθάρες)
Δημήτρης Σιάμπος (κιθάρες)
Παναγιώτης Τσεβάς (ακορντεόν, μαέστρος)
Τάκης Φοίτος (μπάσο)

Τεχνική Ομάδα:
Γιάννης Μπαξεβάνης (Επιμέλεια ήχου)
Μενέλαος Ορφανός (Lighting Designer-Programmer)
Αργύρης Λιανός (Ηχολήπτης stage)
Nικολας Πηλιούρης (Stage manager)

ΠΗΓΗ