Από την Τρίτη 11 Οκτωβρίου.

Ο Γιώργος Γιαννιάς και ο Γιώργος Τσαλίκης, δύο επιτυχημένοι καλλιτέχνες της ελληνικής δισκογραφίας, ενώνουν τις δυνάμεις τους φέτος στο «Ω Stage Athens».

Ο Γιώργος Γιαννιάς, ο ξεχωριστός ερμηνευτής με την απόλυτη ερωτική φωνή και ο Γιώργος Τσαλίκης, ένας από τους διαχρονικότερους Έλληνες hit performers με την εκρηκτική ενέργεια, έρχονται να βάλουν φωτιά στην αθηναϊκή νύχτα.

Με τραγούδια – σταθμούς που λατρεύουμε να ακούμε και ένα πρόγραμμα άκρως ανεβαστικό, είναι σίγουρο πως το «Ω Stage Athens» φέτος θα είναι πρωταγωνιστής στα μουσικά νυχτερινά δρώμενα.

Ο Γιώργος Γιαννιάς, ο οποίος βρίσκεται πάνω από 15 χρόνια στο καλλιτεχνικό στερέωμα έχοντας προσφέρει υπέροχες βραδιές στην αθηναϊκή και όχι μόνο νυχτερινή διασκέδαση συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στον πλήρως ανακαινισμένο χώρο του «Ω Stage Athens» που κατάφερε να γίνει στέκι από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του.

Ο Γιώργος Τσαλίκης εδώ και 20 χρόνια γεμίζει τα νυχτερινά κέντρα με την ίδια ενέργεια και την ίδια σιγουριά και με αυτήν ακριβώς τη διάθεση θα ανέβει στη σκηνή του «Ω Stage Athens».

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν η Antonella και o Κώστας Ορφανίδης.

Φέτος από το Α μέχρι το Ω, τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το «Γ». Τον χειμώνα του 2022, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Γκάζι και την οδό Πειραιώς 171.

Ο Γιώργος Γιαννιάς και ο Γιώργος Τσαλίκης θα εμφανίζονται στο «Ω Stage Athens» από την Τρίτη 11 Οκτωβρίου και κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο.

ΠΗΓΗ