Η Δέσποινα Βανδή και οι KINGS κυκλοφορούν τη συνεργασία τους – Ακούστε το «Ya Habibi»

H Δέσποινα Βανδή συναντά μουσικά τους KINGS σε μία συνεργασία – έκπληξη.

Η super star Δέσποινα Βανδή, η οποία έχει χαράξει τη δική της ανεπανάληπτη διαδρομή χαρίζοντας μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες, ενώνει τις δυνάμεις της με τους εκρηκτικούς KINGS και μαζί ετοιμάζονται να μας ξεσηκώνουν με το «Ya Habibi».

Το «Ya Habibi» είναι ένα δυναμικό και εκρηκτικό τραγούδι με εξαιρετικούς μουσικούς συνδυασμούς, catchy στίχους και τη δυνατή χημεία της Δέσποινας Βανδή και των KINGS.

Διαφήμιση

Η μουσική του «Ya Habibi» ανήκει στον Teo Tzima ενώ τους στίχους του single έχουν γράψει ο Teo Tzimas και ο Johnny King.

Οι KINGS φιλοδοξούν να δώσουν συνέχεια με αυτήν την ανατρεπτική μουσική συνάντηση στα mega hits που έχουν παρουσιάσει τον τελευταίο καιρό με singles όπως το «Madame» (σε συνεργασία με τον Trannos) και «Macarena».

Από την πλευρά της Δέσποινας Βανδή, αυτή θα είναι η πρώτη κυκλοφορία της μετά τη δισκογραφική συνεργασία της με τον Γιώργο Θεοφάνους που ολοκληρώθηκε με τη συγκέντρωση των τραγουδιών τους σε ένα EP με τον τίτλο «Όλα Ξαναρχίζουνε Με Μένα» τον Οκτώβριο του 2022.

Με αφορμή την κυκλοφορία του «Ya Habibi», η Δέσποινα Βανδή και οι KINGS φιλοξενούνται στο εξώφυλλο του playlist «New Music Friday Greece» του Spotify με τις σημαντικότερες κυκλοφορίες της εβδομάδας.

Η συνεργασία της Δέσποινας Βανδή και των KINGS αναμένεται να αποκτήσει σύντομα εικόνα και να συνοδευτεί από music video.

Το «Ya Habibi» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

Δείτε τους στίχους του «Ya Habibi» εδώ

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ