Το τρίτο single από το νέο άλμπουμ της Δήμητρας Γαλάνη και του Σεραφείμ Γιαννακόπουλου.

Η Δήμητρα Γαλάνη και ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος παρουσιάζουν ένα ακόμα τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ τους.

Η Δήμητρα Γαλάνη και ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος, δύο καλλιτέχνες που γνωρίζονται από παλιά, αποφάσισαν να συναντηθούν για πρώτη φορά δισκογραφικά και να γράψουν μαζί τραγούδια.

Το «Η Θηλιά» είναι το τρίτο single από το νέο άλμπουμ τους με γενικό τίτλο «Είσοδος Κινδύνου» που θα κυκλοφορήσει στο τέλος του Μαρτίου.

Διαφήμιση

Στο νέο τραγούδι της Δήμητρας Γαλάνη και του Σεραφείμ Γιαννακόπουλου συμμετέχει ο ράπερ Ταφ Λάθος.

Η παραγωγή και η ενορχήστρωση του «Η Θηλιά» έγινε από τον Σεραφείμ Γιαννακόπουλο. Ηχογραφήθηκε από το Νίκο Κόλλια στο σπίτι της Δήμητρας Γαλάνη. Η μίξη έγινε από το Νίκο Κόλλια στα Antart Studios και το mastering από τον Άλεξ Κετεντζιάν στα Unreal Studioz.

Το «Η Θηλιά» ακολουθεί τα τραγούδια «Έλα Κοντά» και «Μόνο Για Μια Στιγμή» από τη συνεργασία της Δήμητρας Γαλάνη και του Σεραφείμ Γιαννακόπουλου, τα οποία κυκλοφόρησαν προηγουμένως.

«Πρόσεχε πού πατάς / Μια θηλιά πάνω μας / Τι είν’ αυτό που ζητάς / Μια αγκαλιά να ξεσπάς / Μια κιθάρα, ένα πιάνο / Και πάνω του ο καφές / Ένας ήλιος να με λούζει / Δίχως χθες»

Το single «Η Θηλιά» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Οxygen.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ