Ο Γιώργος Σαμπάνης αναρωτιέται «Ποιος Τυχερός» στο νέο εκρηκτικό τραγούδι του – Δείτε το video από τη sold out συναυλία του στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας

Ο Γιώργος Σαμπάνης κυκλοφορεί το μουσικό βίντεο για το νέο τραγούδι του «Ποιος Τυχερός».

Στη μεγάλη sold out συναυλία που έκανε στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας στις 26 Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Σαμπάνης επεφύλασσε μία τεράστια έκπληξη για τους χιλιάδες θαυμαστές του που είχαν γεμίσει ασφυκτικά το ανοιχτό θέατρο.

Εκεί ερμήνευσε για πρώτη φορά το νέο τραγούδι του με τίτλο «Ποιος Τυχερός» και η υποδοχή του κοινού ήταν από το πρώτο άκουσμα ενθουσιώδης.

Το video clip, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Τσαουσόπουλου, που συνοδεύει το «Ποιος Τυχερός» είναι ντυμένο με πλάνα από εκείνη τη μαγική βραδιά, που οι θεατές σήκωσαν αυθόρμητα τα κινητά για να απαθανατίσουν τη γέννηση ενός instant hit.

Και περιλαμβάνει και το ζεστό χειροκρότημα του τέλους, σπάνια ένα τραγούδι έχει την τύχη να παρουσιάζεται για πρώτη φορά μέσα σε τόσο ιδανικές συνθήκες.

Τη μουσική του «Ποιος Τυχερός» υπογράφει, όπως πάντα, ο ίδιος ο Γιώργος Σαμπάνης, ενώ οι στίχοι ανήκουν στη σπουδαία Ελένη Γιαννατσούλια.

Το «Ποιος Τυχερός» ακολουθεί για τον Γιώργο Σαμπάνη τη μεγάλη επιτυχία «Γεννημένη» που κυριάρχησε για εννέα εβδομάδες συνολικά στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και του Μικτού Airplay Chart.

Σε ένα live Q&A που έκανε στο κανάλι της Cobalt Music στο YouTube πριν από την πρεμιέρα του music video για το «Ποιος Τυχερός», ο Γιώργος Σαμπάνης απάντησε στις ερωτήσεις που έστειλαν οι θαυμαστές του και αποκάλυψε ότι το νέο άλμπουμ του αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.

Το νέο single «Ποιος Τυχερός» του Γιώργου Σαμπάνη κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Βρείτε τους στίχους του «Ποιος Τυχερός» εδώ
 

ΠΗΓΗ