Το «IPIZME» κυκλοφορεί στις 11 Νοεμβρίου.

Ο SIDARTA, το μουσικό φαινόμενο του 2022, παρουσιάζει το trailer για το πολυαναμενόμενο πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ του.

Σε παραγωγή της, Crystal View, το trailer για τον επερχόμενο δίσκο του SIDARTA με τίτλο «IPIZME», δόθηκε στη δημοσιότητα στο YouTube και στο επίσημο κανάλι της OBR.

Το σύντομο βίντεο διάρκειας 1:46 δίνει μια πρώτη εικόνα για αυτό που πρόκειται να επακολουθήσει την ερχόμενη Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου, με την κυκλοφορία του «IPIZME».

Το trailer είναι μία ματιά στη δημιουργία του επίσημου εξωφύλλου του άλμπουμ με τη σκηνοθεσία του Angel Saft.

Ο 22χρόνος SIDARTA, η νεότερη προσθήκη στο roster της OBR, κατάφερε σε χρόνο ρεκόρ να αναδειχθεί μέσα από τη διαμαντένια συνεργασία του με τον Saske στο single «MEDITERRANEAN», το οποίο και μέσα σε μόλις λίγους μήνες κατάφερε να ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια streams στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Ακολούθησε το single «ΑΚΟΜΗ» ή αλλιώς η μεγάλη επιτυχία του καλοκαιριού 2022, που καθιέρωσε τον SIDARTA στην συνείδηση του ελληνικού κοινού δίνοντάς του την ευκαιρία να εμφανιστεί στα μεγαλύτερα εγχώρια φεστιβάλ αλλά και σε ζωντανές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα.

Ο SIDARTA κυριαρχεί αυτή τη στιγμή στα ψηφιακά charts με τη νεότερη επιτυχία του, «ΕΡΗΜΟ», που έχει γίνει ήδη δύο φορές πλατινένια.

Η μουσική του SIDARTA αναδεικνύει την μελωδικότητα της φωνής του ενώ ταυτόχρονα συνδιαλέγεται με διάφορα ελληνικά στοιχεία διατηρώντας ωστόσο την αυθεντικότητα και το urban στοιχείο που χαρακτηρίζει την αισθητική της OffBeat Records.

ΠΗΓΗ